Brijac Da, znam vise od tebe. Nije tesko kad mi Twitter nije edukacijsko sredstvo.
Naivan si jer padas na najjeftinije internetske govore kojima je ideja da budes ljut i ignoriras velike probleme koji kroje buducnost ne samo tebe, nego tvoje djece. Korporativno uplitanje u izbore, porast nesrazmjera izmedu nizeg i viseg staleza, potpuni nestanak srednje klase, inflacija koju normalan covjek ne moze pratiti, nemogucnost normalnog vlasnistva nekretnina. Sve to ignoriras samo zato sto ti je neka baba na internetu rekla nesto da te raspizdi. I gutas to ko krafne za Fasnik.
Ovo doslovno nije ni vrijedno rasprave jer mi je trosenje vremena, znam da te ne mogu razuvjeriti, niti cu to pokusavati. Uz malo srece, netko ce shvatiti da interpretacije ljutitih YouTubera nisu tu da bi ukazali na probleme, nego da bi ih prikrili. I dok se valjaju u ogromnim parama, ti se ljutis na izmisljotine o tome kako se klincima mijenjaju spolovi. I to izmisljotine koje je toliko lako provjeriti po zakonima SAD-a i po tome kako postupak tranzicije uopce tece i od koje godine krece. Samo sto ne zelis to nauciti jer ti je bolje biti ljut, ignorirati nesto sto te stvara nemocnim i fokusirati se na ljutnju prema marginaliziranoj skupini.