Zero Fenix Kao i Caponeu utaja poreza. Kod njih sve prolazi dok ne pokušaš zaj…državu. Kod nas je to prvo što nastojiš napraviti kad dođeš na vlast i nenormalan si ako to ne pokušaš. Ah.
Fenix Ja sam mislio da će u zatvor odma, ovo je baš bzvz, samo predstava i vjerojatno samo pokušaj da ga isključe za 2024
fensisuperstar 'murica. I onda nekaj seru protiv policajaca. kapa do poda. pod spoiler video na youtubeu. Policajac drzi edukaciju klincima i čuje se pucanje iz trgovačkog centra. Frajer ga reši kao da je Captain Price.
Tzereen Ali kakav fakat lik moraš biti da odabereš i glasaš za Trumpa. Nekad mi se zbilja čini da živim u paralelnom svemiru.
Fico Tzereen Ali kakav fakat lik moraš biti da odabereš i glasaš za Trumpa. Nekad mi se zbilja čini da živim u paralelnom svemiru. Vrlo glupa i/ili jako zlobna osoba. Jako je jednostavno. 😄
somethingwrong Tzereen Ali kakav fakat lik moraš biti da odabereš i glasaš za Trumpa. Nekad mi se zbilja čini da živim u paralelnom svemiru. Meni je Trump olicenje amerike. Samo mu fali hamburger u ruci da slika bude potpuna.
TITANXIS Uslikao šašavog Trumpeka kao cameo glumca u Sam u kući 2. Bil bi dobar komedijaš da je odabral glumu.
herc Brijac Fenix mi se požalio da je aktivnost na forumu pala pa rekoh “say no more” hehe Malo je reći da si učinkovit. 🤝
stitrek Fico Od svih puppeta jedino Kennedy i donekle Trump imaju smisla, ostali su preneiskusni puppeti.
Rafael Fico Samo idioti i kreteni ce glasati za senilnoga bidena A za Trumpa glasaju likovi koji vide svijet za prave, a ne izmišljaju o lažnim spolovima ili kako ih oni više zovu Evo dokaza što je ova žena rekla čistu istinu koja ih najviše boli.