Tzereen
Znači Trump, zajedno sa hrpetinom ljudi sa obe strane političkog spektra su zdravorazumski i logično zaključili da se radi o ubojici sa ljevice. To što se to pokazalo točnim je najočekivanija stvar koju sam ikad čuo. Moja reakcija na to, a vjerujem i reakcija većine bila je sarkastični "Ma da? Kaj stvarno? Ko bi ikad pomislio tako nešto." zato što kao i mnogi već godinama gledam agitatore s ljevice kak trgaju sve pred sobom.
Kimmel je na prvi glas da je ubojica bio iz konzervativne obitelji išao srat po MAGAi, kak se trude svim silama da ga okarakteriziraju kao ikoga osim jednog od njih. Totalno neutemeljeno i neodgovorno. Ne treba dugo razmišljat da bi shvatio kako i na koji način to promiče podjele i diže tenzije. Osim kaj diže tenzije je i krajnje licemjerno jer upravo to je radio on sam i to se ne može osporiti.
Znači ljevica opetovano ruši sistem, to ne skriva, poziva na revoluciju, tvrdi da revolucije nema bez krvi, diže tenzije, odbacuje ljude zbog mišljenja i onda gaslighta sve ostale da su desnica i da je uopće raspravljati s desnicom neprihvatljivo jer ona mrzi i nasilna je.
Godinama jebeno gledamo kak se ljude kensla, šikanira, doxxa zbog viceva koje su napisali na twitteru prije n godina. Sada kad se to radi na doslovne političke agitatore i ljude koji slave atentate, sada je to fašizam.
I ponavljam uvijek i ponavljat ću zauvijek, pričamo vam, upozoravamo, pokazujemo prstom na svaku jebenu gnjusnu stvar koju ljevica gura. Onda smo budale neodgovorne koje samo seru, a na kraju kad se svaki jebeni kurac na koji upozoravamo pokaže točan, onda mrtva tišina i guranje pod tepih.
Svaki put kad daš neosporive dokaze da netko nema blage veze o čem priča, mrtva tišina i guranje pod tepih.
Zato pitam do kad ćemo vodit ovakve rasprave. Kolko još puta moramo ispast u pravu da se shvati?
Nisi ni svjestan u kakvoj je zapadna civilizacija opasnosti zbog takvog mentaliteta.
Ne znam, mislim da imaš malo tromo shvaćanje ljevice i desnice.
Desnicu i Trumpa se gura pod neke warmongere, huškače i netolerantne likove, a ljevicu pod ono kaj je bila 70ih i 80ih.
Meni nije jasno kak jer Trump doslovno nije započeo nijedan rat nego povlači trupe, protiv dizanja tenzija je sa Rusijom, dok ljevičari u Europi huškaju i na rat s Rusijom i konstantno govore o naoružavanju.
Ljevica se od strane koja se bori za radnička i građanska prava postala strana celebova, glumaca i novinara koji bi svoje vrijednosti nametali drugima.
Sve se obrnulo, nisi ni skužio. Ne samo ti nego masu ljudi.