Twillight Iran finacira Hamas da baca bombe po SADu je terorizam
Ne samo po SADu. Svuda po svijetu.
Twillight ali SAD financira Izrael da baca bombe po Iranu nije.
Tako je. Izrael je država, a terorističke organizacije su terorističke organizacije.
Nije svaki državljan neke države zao ako je njegova vlada zla, ali svi do zadnjeg pripadnika terorističke organizacije su zli teroristi koji podržavaju ubijanje nevinih ljudi, silovanje i otimanje.
Izrael prima novac od SADa za obranu svog teritorija, terorističke organizacije od Irana primaju novac da teroriziraju ostale države i vode proxy ratove za Iran da bi ih tulipani mogli branit i govorit kako ta zemlja nikad nikoga nije napala.
Twillight Ja se u potpunosti slažen da se ne može raspravljat o ničemu jer ste vi totalno isprani mozgovi.
Zašto smo isprani mozgovi? Zato što ne mrzimo Izrael i SAD? Zato što ne likujemo kad ginu civili?
Twillight ja ne biran strane, boli me kurac i za Abdulrahima i Goldsteina al me u isto vrime oduševljava i zaprepaštava količina gluposti napisanih i izrečenih u ovoj temi te pristranosti jednoj strani (s obe stane).
Ni ja ne biram stranu, ni fensi ne bira stranu. Nitko od koga sam čuo da proziva laži i gadosti koje se pišu o Izraelu i slavljenje bombardiranja civilnih meta u Izraelu nije odabrao stranu.
Ti s druge strane govoriš "nama" da pišemo gluposti, a nisi nijednu glupost konkretno kontrirao ili priložio argumente koji bi ikoga uvjerili u to da pišemo gluposti. Samo si rekao da pišemo gluposti.
Twillight Ne može se ni reći da je istina negi između, jer ste većina vas mašili ceo futbal.
Ja to cijelo vrijeme govorim pa mi se sere da sam MAGA sekta, da navijam za Izrael i da mrzim muslimane. U nijednom momentu nisam rekao ništa tog tipa. Navijam za jebeni mir i prosperitet svih ljudi na planeti.
elder8472 Onda je i Izrael teroriaticka zemlja, mislim ovo sto su napravili u Gazi je sramotno. A sve pod krinkom da su ciljali sjediste Hamasa. Skrivali su se u bolnici, crkvi, skolama po njihovim informacijama.
Slušaj sad ovak, cjelu ovu rečenicu si napisao kao da je to sve "navodno". I takav se narativ vrti posvuda. Mediji, ljudi na društvenim mrežama, mnogi političari, influenseri, streameri to tako predstavljaju.
Međutim, apsolutno je dokazano da Hamas koristi Palestinske civile kao ljudske štitove. To nije nimalo upitno. Ne bude postalo upitno ako svi to ponove 100 puta. Dokazano je da koriste bolnice, škole, crkve i ostale civilne građevine. To nije "po njihovim informacijama". Govoriš tako jer nisi voljan se informirat.
Postoji jako puno dokaza za to iz neovisnih izvora kao i lokalnih palestinaca. EU i UN su također potvrdile da Hamas koristi civile kao ljudske štitove. To se zna o Hamasu puno duže nego traje ovaj konflikt.
Također nije upitno da je Iran radio na nuklearnom oružju. Ne zato jer tako kaže Izrael ili SAD. Oni imaju svoje obavještajne agencije koje su neovisno došle do tog saznanja, ali to je neupitno jer je to potvrdila International Atomic Energy Agency. To je UNova agencija kojoj je upravo zadaća radit inspekcije nuklearnih programa da bi spriječili proizvodnju nuklearnog oružja. Sjedište joj je u Beču i nema veze sa Izraelom ili SADom.
Zato je SAD odradio kampanju uništavanja njihovih nuklearnih postrojenja. SAD ne radi invaziju na Iran niti je objavio rat nego je napravio konkretnu, ciljanu i opravdanu vojnu kampanju protiv egzistencijalne prijetnje sebi i svojim saveznicima.
Svejedno hrpa ljudi jednostavno iskrivljuje istinu ili ignorira ključne činjenice da bi se posrali po nekom. Onda djele Netanyahua kak od 1995. govori da je Iran "weeks away" od nuklearnog oružja i to zvuči smiješno i ispada lik klaun, a totalno ignoriraju IAEA report i pinašaju se ko da se eto liku sad sprdnulo da napadne Iran, a SAD ga prati jer ih židovi drže u šaci.
Pa se ismijavaju iz RFK Jr. kad kaže da se svake godine događa measles outbreak. Klaun, lažov, prevarant. Onda odeš na Google, nađeš službenu statistiku i vidiš da nema primjetnog porasta u slučajevima ospica u usporedbi sa prošlim obrazcima.
A evo ti super direktni primjer je ovdje uletio ovdje kao naručen:
ThomasAAnderson Totalni luđaci, prvi amandman, land of the free i ta priča ravno u Trump zlatni wc
Ovaj lik totalno ignorira razliku između građana neke zemlje i posjetioca (vrlo jasno naznačeno da se ne misli na imigrante) da bi ismijao ovu totalno smislenu i opravdanu politiku jer je na vlasti predsjednik koji se njemu ne sviđa.
Onda kaže da je to u kontri sa prvim amandmanom i ikoničnim američkim sloganom "land of the free" iako ljudi na koje se nova uredba odnosi nisu amerikanci niti imaju namjeru postati amerikanci, odnosno ti "free" na koje se odnosi taj slogan.
Svaka država ima pravo postavljati uvjete i pravila ponašanja posjetiocima. Pogotovo SAD koji trenutno ima jako puno problema sa stranim agitatorima.
Evo prvi amandman pa nek mi netko navede što se u ovoj novoj uredbi se kosi s njim:
Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the Government for a redress of grievances.
Nikom više nije bitno što se događa. Bitno je samo tko radi to.
Hrpetina ovih stvari koje Trump radi su potrebne i svaki odgovorni predsjednik bio demokrat ili republikanac bi to radio.
Ne znam zašto se neki ljudi ponašaju kao da izjavit tako nešto briše Trumpove mane ili pogreške i znači bezuvjetnu potporu njemu kao osobi i bilo čemu kaj radi krivo.
Isto vrijedi i za Izrael i Netanyahua.