wooddiebone pa ocekivao sam ipak mal vise prljavog vesa
USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
Genesis nes u stilu
Elon ima malog, najmanjeg, nemozete vjerovati koliko mu mali. Sve žene su mi rekle da je mali, zato se i stalno razvodi, valjda jedini afroamerikanac sa malim. "Mali elon" svi ga zovu, vjerujte mi. Mene sve zovu Veliki don, znate zasto, čak i putin me zvao jučer da mi to kaže.
klinjo nisam nešto iznenađen. Iran nikada nije priznavao Izrael kao državu uz redovito pozivanje na njezino uništenje. Tako da mogućnost da razviju nuklearno oružje za Izrael je bilo apsolutno neprihvatljivo. Sumnjam doduše da Ameri neće reagirati ako dođe do regionalne ekskalacije sukoba.
Nisam ni sekunde vjerovao da su se Musk i Trump zbilja posvađali. Predstava, sve je jebena predstava…
A ovo što Izrael radi mi je nevjerojatno. I nevjerojatno je kako sve skupa to prolazi.
I kad pogledaš koliko je taj Mossad jak, precizan i sposoban, počinje se i meni po prvi put javljat conspiracy theory u glavi, a to je da su sami pomogli u organiziranju napada na sebe, kako bi imali razlog za ovu čistku koju su napravili u posljednjih godina dana.
- Uređivano
Ima smisla samo ako zanemariš ključne događaje iz povijesti.
Kao što kaže Deadwalker
Nije ovo baš neočekivano. Neočekivano mi je bilo da će krenut ravnat Gazu sa zemljom. Ovo mi se čini kao totalno smislena i opravdana vojna akcija. Iran je teroristički režim i prijetnja je cijelom svijetu, bolje da Izrael to odradi nego da mora netko iz Europe. Imaju obrambenih resursa za zasrat se i ionako ih svi mrze. Neprijateljima poručuju da im se mogu napušit kurca.
Kolko će to potrajat? Kak će završit za Netanyahua ćemo vidjet. Čovjek ima međunarodnu tjeralicu i fine optužbe.
Deadwalker sad tražil dal je Trump pokušaval nekaj s Iranom rješiti, ispada da je. Sad je okrenul ploču i Iranu rekel da ima vremena za dogovor prije nek ih Izrael ne nakanta do kraja.
klinjo sad tražil dal je Trump pokušaval nekaj s Iranom rješiti, ispada da je. Sad je okrenul ploču i Iranu rekel da ima vremena za dogovor prije nek ih Izrael ne nakanta do kraja.
Heh, sve te izjave su politicki spin i medijski otpad informacija, plan je odavno satkan i postepeno se provodi…Usa i Izrael godinama drmaju a gadno su sve zakuhali 2001.
Da zakljucam ovu temu iz dosade??? Haaa?
wooddiebone Iran je teroristički režim i prijetnja je cijelom svijetu, bolje da Izrael to odradi nego da mora netko iz Europe
Pričamo o Iranu koji nikada nije zabo koplje u tuđu državu, i koji ničim izazvan mora da se brani od države koja unazad godinu i pol dana vrši genocid na djecom i civilima. Država u koju Amerika svako malo gura nos, i izmišlja podatke o radikalnom terorizmu?
Jesam li ja slijep pored očiju, pa nešto propuštam u svom tom ludilu.
- Uređivano
I još jedno pitanje za sve vas iz Hrvatske. Slabo pratim politiku, ali bi volio da znam koji je razlog da Hrvatska kao država opravdava i podržava Izrael, i njene akcije koje se vrše nad Palestincima u posljednje vrijeme. Je li politika, novac, manjak civilizovanih vrijednosti ili međusobni interes u pitanju?
Po svim statistikama, Hrvatska je uz Francusku jedna od najvećih pristalica podrške Izraelu.
- Uređivano
Raziel I još jedno pitanje za sve vas iz Hrvatske. Slabo pratim politiku, ali bi volio da znam koji je razlog da Hrvatska kao država opravdava i podržava Izrael, i njene akcije koje se vrše nad Palestincima u posljednje vrijeme.
To moraš pitati naše državne predstavnike. Ali, kako se meni čini…
Raziel Je li politika, novac, manjak civilizovanih vrijednosti ili međusobni interes u pitanju?
Sve navedeno! Tome su jako skloni.
Nisam ni za Izrael niti za drugu stranu, ali sam za to da se ne ubijaju nevini s bilo koje strane, pogotovo ne žene i djeca.
- Uređivano
Otvoreno ne podržavam i jebe mi se. Izrael vrši genocid i masovni zločin. Kuhaju po cijelom svijetu uz victim mentality kroz povijest. Provokatori, uzurpatori i otimači, kad dobiju po pički glume žrtve. Ne koče se žrtvovati i svoje za "veće dobro". Imali smo primjer žrtvovanja njemačkih i poljskih, nazovimo europskih židova prije 80 god.
Naša vlada je uz nato i ameriku a amerika=židovi.
Od holivuda do politike, oni koji seru da su to teorije zavjere neka se uhvate povijesti i praćenja obiteljskih stabala čelnih ljudi SAD-a ili industrije.
Prezimena poput Weinstein, Bernstein, Liebowitz, Hershlag…
Vode svaku jebenu industriju a gdje nisu čelni rade iz sjene.
Naravno tebi ko čovjeku koji je vidio svijeta i kako funkcionira netrebam objašnjavati al da sumiramo jednom za svagda, svijet bi zaista bio bolje i sigurnije mjesto da se riješi izrael i njihovi podanici. Svaka izopačenost, zavjera, devijacije i nastrane pizdarije potječu od njih.
https://sunnah.com/bukhari:2926
Ako ste se pitali zašto muslimani toliko mrze Židove, pročitajte ovo gore. Zna to i Raziel, samo se pravi blesav.
Stvarno treba Iranu nuklearna bomba, treba još koja kopija dinastaije Kima Jong un-a u svijetu pa da vladaju vječno.
Niti jedna vjera nije naklonjena Židovima, pa ni tvoja. Uzmi svoju svetu knjigu u ruke, pa ćeš vidjeti da slično piše. Nemoj kuditi muke Isusove, ovdje se ne radi o vjeri, nego o osnovnim ljudskim pravima.
Tebi niti muslimani niti Iran ništa uradili nisu, nit imaš ikakvih dodirnih tački s njima. Država za sebe, sa svojim zakonom i pravilima. Nema potrebe da bi im baš ti želio da nestanu da lica zemlje. Nema mi logike.
- Uređivano
Nikakvo opravdanje nemaju za Gazu. Sad nek gore do zore.
@Raziel To nije stvarna slika. Hrvatska vlada podržava Izrael ali to je zato jer se uvlačimo u dupe SAD-u i nemamo kičmu.
Krug ljudi s kojima se družim politika ne zanima previše i s obzirom da se sve ovo događa daleko od nas slabo koga zanima.
Ali od nikoga koga poznajem nisam čuo nešto pozitivno o Izraelu.
Tko god je objektivan svjestan je da Izrael radi genocid i ratne zločine.
@Heat "ja želim Iranu da se oslobodi islamske okupacije"
Dugo vremena nisam pročitao veću glupost.
- Uređivano
Pričamo o državi koja financira terorističke organizacije i islamski ekstremizam diljem svijeta.
Na koji način je to drugačije od svih drugih govnara na svijetu?