somethingwrong
Pustio bi te da još malo razmisliš kako ispadaš glup, al znam da si potkapacitiran čak i za tak nešto pa evo nek to odradi priglupi AI za tebe:
Let’s check this sentence:
"Stocks are crashing because investors are in a bad mood, and the reason they are in a bad mood is because they are not getting enough Omega-3 fatty acids,” he said."
Words to check: "cod", "liver", "oil"
"cod" → not present
"liver" → not present
"oil" → not present
Answer:
The words "cod", "liver", or "oil" appear 0 times in the sentence.
Tulipane žuti.
Znači ja nisam pratio rad i izjave RFK Jr. znam ga po reputaciji koju ima iz postova ovdje i kaj ulovim tu i tamo i ne tvrdim apsolutno ništa o njegovoj medicinskoj kompetenciji.
Ali ovo je već koji put da si ti osobno direktno ulovljen u laži, a n-ti put da se RFKa citira pogrešno ili se njegove citate prenosi kao nešto što oni nisu. Zadnji je bio kad je rekao da se svake godine događa outbreak ospica na što ga se ooet pokušalo prikazati kao ludog ili luđeg nego on zapravo jest da bi podatci potvrdili upravo njegove riječi i da zadnjih godina nema primjetnog povećanja slučajeva ospica od svih ostalih godina prethodnih nekoliko desetljeća.
Znači ja sam o njemu čuo samo da je anti-medicinski luđak, ali kad je svaki primjer u zadnjih nekoliko mjeseci prenošenja njevovih izjava vrlo lako potvrditi kao lažan i manipulativan, onda se cjela ta reputacija koju vas nekoliko pokušava progurati dovodi u pitanje.
Ti si propagandist, imaš aktivnu ulogu u stvaranju i širenju laži, propagande i manipulacije.
Istina je potpuno nebitna, bitno je samo kako nešto zvuči ili izgkeda i kako to može doprinjeti tvom iskrivljenom narativu.
Čista dogma. Nadam se bar da te plaćaju za trud koji ulažeš jer ako to radiš besplatno, situacija je ekstremno tužna.