Pojeo sam 5 zagorskih štrukli za večeru dok sam uspio pročitati ovih 60+ postova koje ste nadrobili danas.

Štrukli su mi bolje legli.

Ne znam, igrajte nešto. Kažu da to popravlja raspoloženje. I možda je trenutak za lock svih političkih tema. Ako ne, probat ću iz 3. pokušaja ovu staviti na hide.

Deadwalker PC mi je zastario više od desničarskog pogleda na svijet. Cekam Switch 2 i eventualno Death Stranding 2 da me opet nasekira.

maverick pola toga na toj listi može vrtiti i kalkulator valjda. I nema politike, samo savršeno balansirani sustavi 😃

maverick Al kako moze neko opalit takvu pizdariju da nema dobrih igara lol to mi nikad nece bit jasno.

DarkPunisher govorim meni, ne općenito, kao i uvijek. Od novih igara ove godine me nista ne zanima. Neću se valjda tjerati igrati.

Cekam Switch 2 za igranje Xenoblade, a Split Fiction cekam da buraz dodje u posjetu da igramo. Ostalo samo Bože pomozi.

Jeste za šleper krindža za dobar dan? Ha-Ha-Ha
        Oda Musku

Vjerojatno na preporuku sina, tehničkog maga koji zna upaliti kompjuter

To samo u serijama vidiš scenu gdje visoki dužnosnik dođe u CIA središnjicu kako bi se napravio sastanak u posebno dizajniranoj sobi gdje se ništa ne može izvana čuti ili vidjeti.

U stvarnosti je to Signal grupa Ha-Ha-HaHa-Ha-Ha

Kakvi likovi, koriste aplikaciju koja nije odobrena za calssified razgovore , sekretar obrane slucajno( kak jbt) doda novinara u razgovor. Nitko ne skuzi. Novinar izade kasnije iz razgovora , opet nitko ne skuzi ? Valjda je opet Hegseth bio pijan. On nije DEI hire, on je DUI hire.

JD ne želi pomagati EU jer veći dio prijevoza ide prema nama, ali zapravo ponajviše štite Izrael jer Huti primarno napadaju brodove koji prometuju na tim dionicama. Nisam siguran koliko je sve slučajno ali definitivno su jasni sa onim što izvode i koliko se na njih može računati kao kvazi međunarodnog policajca.

Zero breaking news, nikad nisu ni bili međunarodni policajci nego dobro naoružani organizirani lopovi. "Otimači Izgubljenih Resursa"

Zero ali zašto mi uvijek ko pizde trazimo i zelimo pomoć amera? Pa de jel europska zajednica nije sposobna da napravi vojsku?! Njemci će očito otvoriti jos jednu fabriku za tenkove, francuzi imaju Rafale kao jedne od najboljih u svojoj klasi. Hrvati imaju jedne od najboljih puški i pištolja, sada ce otvoriti i tvornice za streljivo, britanci nikada nisu bili maciji kašalj. Treba vise sjahati sa Ruskih i Americkih krila, postati vojno i energetski neovisan i odjebati njihovo šerifovanje po Europi.

Sto se tice signal-a, bolji je od onog ruskog govneta telegrama, a posebice fejsbukovog WhatsApp-a i epileptičkog Vibera.

maverick To je plan, i krajnje je vrijeme da se to dogodi. Pričalo se o iznosu od 800 milijardi eura. Ulaganje u obranu i sigurnost nikad nije bačen novac.

Zero pa da. Meni su Ameri uvijek bili teške ljige. Nacija stvorena na krilima uništavanja i isto tako održiva kroz brojne besmisleno vođene ratove. Mene bi bilo sramota uopće s takvima surađivati i tražit pomoć u 21. vijeku. Treba izgurati njihovu vojsku iz Europe i pozatvarati im baze i neka se tamo kurce na svom kontinentu do mile volje.

Takodjer trebamo postati manje ovisni o Kini jer jebeno sve uvozimo odande. Više se usredotočiti na ekonomiju i vojno jacanje, a manje na retardirane imigracije i da budemo crveni križ svakoj usranoj državi na planeti. Nije nasa krivica sto se netko rodio u tamo nekoj vukojebini na bliskom istoku ili Africi. Neka se sami brinu za svoje probleme, a ne jos njihove probleme uvoziti kod nas. Samo ne možeš ti kada su ovi na vrhu glupi i zapravo pokvareni do srži.