Ni taj link ti ne radi… Strašno kako miču, stoka.

Imaš na 24 u onom prvom članku. Gamad…

I kako pišu da je bilo "oko 107000 ljudi", i naši to uredno prenose… isto gamad kao i ova srpska plaćena stoka.

renda nema vise videa, daj opisi kaj je bilo? Nikad cul za zvucni top.

"Deep" tehnologija jako niskih ili visokih frekvencija, izaziva razne negativne i opasne efekte na tijelo, jos im samo fale dronovi jao jao…

renda puste jako neugodan zvuk kojeg su u New Yorku opisivali kao da najednom pokraj tebe preleti avion ili prođe brzi auto praćen vjetrom. Nakon toga ga u SAD zabranili. Njihov MUP ga ima od 2022., sad demantiraju da su ga koristili, ali simptomi koje su ljudi osjetili ih demantiraju

https://www.reddit.com/r/serbia/s/6hX1Lscdhh

Evo, ima i na YT:

Znači ovo mi je u rangu onih nerazvijenih država u Africi gdje vlast radi što god želi. Ne mogu vjerovati da se to događa u Srbiji.

Po jučerašnjem obracanju Vučića izgleda da se ništa nece promijeniti u Srbiji. On je i dalje siguran da ako se naprave izvanredni izbori da ce i dalje imati preko 50% glasova.

Naveo je kako se zahvaljuje na prosvjedu koji mu govori da trebaju "nekakve" promjene i da ce raditi na tome.

Ako su te "promjene" ono što su studenti tražili onda je cilj postignut. Ako su mislili da ce politički vrh odstupiti, prevarili su se.

Imam osjecaj da se radi lud i da ne razumije što narod zapravo želi, i ne vidi neki veci problem.

Zapravo, po svemu su studenti sami sebi napravili problem što im je godina studiranja sada u rasulu.

Ta ekipa neće odstupiti, dovoljno je čuti njihovu retoriku gdje su oni uvijek u pravu i vječito žrtve drugih spletkaroša i vanjskih neprijatelja, nevezano uz sadašnje prosvjede. Sretno im na budućim izborima, prijevremenim ili regularnima ako je već prekipjelo, valjda je za to većinski i ostatak zemlje.

To su ti studenti koji zele uciti 😆

Vucic ima podrsku kako Rusa, tako i Amerikanaca, odnosno EU.

Zvuci suludo, ali je istina.

To je ujedno i najveci apsurd u citavoj prici.

Sad mi recite da li je to normalno?

On nece otici sam sa vlasti i plasim se da ce ljudi u jednom momentu naprosto poludeti i krenuti sa nasilnim metodama posto nece biti drugog resenja.

On ne moze da ostane na vlasti nakon svega.

Sto se tice spoljasnjih uticaja, vidite kako jedan politicki poltron i marioneta "odgovara" Istoku i Zapadu, a nije Tito.

Mislim da nam je potrebna jedna globalna francuska revolucija.

Centurion Vucic ima podrsku kako Rusa, tako i Amerikanaca, odnosno EU.

Za ruse je poznato, ali niaam čuo sa baš on ima podršku EU i Amerike

doctorfreak

Imam osjecaj da se radi lud i da ne razumije što narod zapravo želi, i ne vidi neki veci problem.

Giphy - Excuse Me Reaction GIF by One Chicago

Lik želi završiti kao Čaušesku.
          Čisto sporedno pitanje, jel treba proći
          Psiho-test kad se kandidiraš za predsjednika ili premijera?