DarkPunisher

Kupuje bodove. Justin Trudeau je jebeno smeće od lidera. samo pročitaj SNC-Lavalin i situaciju sa SDTCom, plus razjebo je ekonomiju.
Frajer je jebeni parazit.

dormin Ovakve poteze ne bi vukao ni Lukašenko da je izabran za predsjenika Amerike.

Godinama će ameri prat ljagu koju Trump prolio po njima. Naivci popušili jeftinu prozirnu priču narcisoidnog zlog prevaranta…

T-rump je samo katalizator (beskrupulozan puppet) za vec davno osmišljen smjer…važi i za Put-in-a na istoku hemisfere…samo je jedan stol🤣

Solid_Snake ali pazi termina, “illegal protest”. Još malo pa će poput Rusa staviti u Zakon da to nije rat, nego specijalna vojna operacija 🙃

Deadwalker

Pa iskreno i ja bi zabranio da se u svim državama svijeta na ulicama protestira protiv rata u gazi i maše zastavama Palestine. To je na toliko razina retardirano da bi ja te ljude pravac na liječenje.

Deadwalker ne kužim. Premijer Izraela je traženi ratni zločinac.

Ne kužim ni ja da hodam Bečom, minding my own business, idem do trgovine kupit mlijeko, a retardi po ulici oko mene razbijaju, pale, mašu mi zastavom i deru mi se u facu. Ej, u jebenoj Austriji si, kome prosvjeduješ jbt

Brijac

Dobro da nisi onda šetao po Parizu 🙃

(ne podržavam naravno uništavanje imovine i nasilje, no mislim da imaju razloga za prosvjede).

Nego…

Deadwalker šetaš se po londonu pitaš nekoga OI MATE WHERE CAN I FI… i misteriozno ti se stvori nož u leđima.

Deadwalker Premijer Izraela je traženi ratni zločinac.

Optužen za ratne zločine. Traže ga da mu sude, ne zato jer je već osuđen.

Svejedno, Netanyahu nije Izrael, a na tim prosvjedima se uredno i vokalno veliča Hamas i blati Izrael. Dio organizatora prosvjeda otvoreno i vokalno podržava Hamas, Hezbollah i ostale teroriste.

To je razlog zašto su prosvjedi ilegalni.