Da genijalna je…npr izjava da se Ameri nisu trebali priključit u borbi protiv nacista.

A ono…žena je, a svaka žena lupi glupost tu i tamo.

Genesis dobra je Candace, ima common sense u sebi, iskoci mi na IG pa pogledam sto kaze

Površno i plitko, sve su to j3w puppet distrakciji social media klaunovi, od Tate-a pa nadalje do nje…glavna dva USA klauna ne treba ni spominjati…

stitrek a gle u moru oni IG klipova kak se zene danas ponasaju, ona ih lijepo spusti na zemlju 😃

Genesis

Da, ali u 90% logicnosti se cesto ugura 10% propagande, važi za cijeli taj "kartel" influencera a svi spomenuti su itekako povezani…imaju slike po netu gdje su sva ta laprdala zajedno, važi i za Candace, Tate-a, predsjednikova sina i masu drugih placenika…

Treba i ovdje DOGE.

Ne staje čovjek sa pobjedama…

Quid pro quo, što je dao zauzvrat?

Primimo se svi za ruke i pomolimo za narancastog isusa 🙏

@Brijac americka reklama za Navy obuku u doba Bidena i sada nedavno objavljena pod Trumpom 🤣

Sve se vraca u normalu.

Taj Walsh je skroz na mistu…

"OK je napravit dite curi od 16, štoviše tada su najplodnije"…

Top mi je što je novi čovjek zadužen za zdrastvo bia 15 godina na heroinu.

Normalno…jel…

Je li napokon našao definitivni odgovor što je žena?

dormin normalnije od one prve reklame za vojsku, da.

Medjutim ne znam kakve veze walsh ima sa reklamom. Bio je tu i prije Trumpa.

Nebitno…vidin da je on stavia video pa komentiram kretena.

Ali svakao pohvala za regrutaciju… Danska, Panama i Kanada su jebeni protivnici i zlikovci…Odmah uz Mongolsko i Rimsko carstvo… pogotovo sad kada je na snazi raktalno uvlačenje u Putinov anus od strane američke administracije…

dormin kakve veze ima on sa reklamom Bidenove administracije?