fensisuperstar wooddiebone Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein UND DAS HEIßT ERIKA slušaj politika je čudna. Ponekad slikaš mačku i ispadne da je Catolf Kittler A ponekad se samo rasteže. Sve je to manipulacija
stitrek maverick Tako je, samo nešto je puno tih liberala oslo na drugu stranu, cak i prije pobjede Trumpa. Biti ce da je neka teorija zavjere i u tajnosti im desnicari rade lobotomiju. Šta ti kazes @stitrek ? Sve je to kupus u politici i riba uvijek smrdi od glave, ne gledam na to lijevo-desno, kao papagaj se ponavljam da su to oba krila jednog aviona✈️😁
dormin Kad se sjetim da sam se prije 10-15 godina zgražao nad Mitt Romneyem… a danas on naspram ovog klauna izgleda kao savršen tip.. Kada izabereš predsjednika iz užasne alternativne budućnosti Back to the Future 2 filma znaš da si otiša u kurac..
pravednik maverick Kurčevit je jer može. Ima para i boli ga kurac za sve. Sposoban i snalažljiv. Ko uči znaće, ko krade imaće…
maverick fensisuperstar andrew tate ima jednu kćer To ne znas. bosscorelli a ono, bezglavi sex sa masom zena zbilja ne vodi nicemu i nema nekog smisla. Samo zbog toga nisi gej kako on usput tvrdi tj vjerojatno se sprda kao i većinom, a ljudi sve shvacaju doslovce.
wooddiebone Mislim meni Tejt zrači totalno kao ogorčeni gej u ormaru. Ima slika s njim u gaćama okruženim sa desetak žena u bikinijima, scenarij u kojem bi svako izgledao ko najveći jebač ikad, al on izgleda gej.
bosscorelli Seks sa zenama je gay confirmed. Takoder, dobar san je isto gay prema Tejtu. Izadi vise iz ormara lol. Fellas, is it gay to sleed soundly ?
wooddiebone maverick I kaj sad deset dana gledamo ljevičare kak navijaju za rat? Jer to je jedino kaj ima smisla ako su konzistentni u svojim stavovima
Zero maverick Kakav gospodin! Skroman kao i uvijek. Ako sama njegova pobjeda na izborima donosi mir u Gazi siguran sam da će doći do svjetskog mira kad zasjedne na čelo USA. Zelenski i Putin ne moraju ništa, Trumpeta će da reši.
maverick wooddiebone briga me za njih. Ko njihovo cviljenje vise doživljava uopće?! Trenutno su bitni su ko semafor u GTA . Bitno da Ilon i Trampić nizaju pobijede!
maverick Zero vec rješava. Puno vise od Biden-a i njegovih klauna Evo izasla im i lista pedofilcina. Sta se s njom ne pohvale?! A Zelensky ne moze nista riješiti osim moliti za pare po svijetu ko zadnji prosjak.