Ajde prestanite se pravit da su obje strane iste.
Naravno da ima debila sa obje strane, ali ovo što @Fico kaže je istina.
Postoji hrpetina primjera na internetu gdje Trumpovi doslovno divljaci na neistomišljenike odgovaraju nasiljem i vulgarnošću, dok sa druge strane, u najgorem slučaju nalazimo neku Karen u divljini.
Da, s ljeve strane imamo posebnu vrstu debila, ali Demokrati ne zastupaju krajnju ljevicu nego ljevi centar, dok su Republikanci već desetljećima odgovorni za i podržavaju ekstremističke ispade. Pod Trumpom je to doseglo vrhunac.
Govorimo o predsjedniku koji je nakon 20% izbrojanih glasova objavio pobjedu, optužio suprotnike da varaju i POZVAO NA PRESTANAK BROJANJA GLASOVA.
To je mentalno retardirana i opasna osoba.
Osobno sam libertarijanac i da je svijet idealan ja bi živio u Teksasu na ranču od 500 hektara i pucao bi iz milje ganova po šumi, ali kad slušam ta izjednačavanja Trumpa i Bidena, HDZ i SDP dođe mi da se odselim na Mars.
Samo slijepac može tvrdit da je to na ikakav način isto ili slično.
Pokretanje i završavanje ratova isto nije neko mjerilo određivanja predsjednika. Rat ima dvije strane i naivno je misliti da je samo jedna odgovorna za pokretanje.
Dajte prestanite više čitat gluposti sa neta i puštat da vam pune glavu propagandom i počnite razmišljat svojom glavom.
Neke stvari su stvarno očite, bez obzira kojeg si političkog opredjeljenja.