Zero fensisuperstar Ovo je slučaj kao i svim zajebancijama danas, svi moraju biti politički korektni i socijalno obzirni, uključujući i dva ponajprije komedijaša koje nitko ne bi trebao shvaćati ozbiljno. Preloše.
wooddiebone Jako glupa i pretjerana reakcija za glupu i neprimjerenu šalu. Nadam se samo da će oni koji pozivaju na kenslanje vidjet kakvu su klimu stvorili i da ide both ways.
pravednik maverick Najzanimljivije od sveg, žensku ismijavaju ljudi koji nebi prošli ulazni razgovor i background check za običnu military recruit selekciju let alone razina tajne službe. Zahtjevi koje treba proći, ispuniti su blago rečeno nerealni.
milicevic87 Samo da ja uletim kao padobranac, možda je riječ oštrostrijelac prevedena iz njemačkog termina Scharfschütze, koja je tamo naziv za snajperista. Scharf = oštro Schütze = strijelac
pravednik wooddiebone Ne pišem za forum. Insta, tiktok i yt su puni mimova. Manje bitno. Zanima me koji umovi pišu teorije urote? Od one da je sam iscenirao do toga da su opet umiješali zioniste, Izrael. Tajna služba povezuje Iran…
dormin Da, šteta šta je ostaria. Ali bez obzira, da je na aparatima u bolnici bio bi bolji kandidat od Trumpa.
Zero I Sanader je negdje na polovici izdržavanja zatvorske kazne, što znači da je stekao uvjet za zamolbu za prijevremeno otpuštanje, za što ne sumnjam da će se i dogoditi. Dakle, ćaću kandidirati i pomest će omraženog Zokija kao suho lišće!😃🤣
fensisuperstar Sanader za predsjednika. On će biti bolji od Trumpa, Trumpa su optužili ali nije bio u zatvoru. Ovo bi bio next level, President Inmate Ćaća!