wooddiebone Totalna laž i glupost koju do dan danas prenose portali uključujući i najapsurdnije od svega FFA 10 godina nakon cjele stvari.
Ajde da se opet uhvatim tebe jer sam sad već očito retardiran. @Flipper je to napisao u humorističnom kontekstu, totalno nebitno u bilo kojem kontekstu, a pogotovo u nekom političkom kontekstu. A ti maliciozan kakav i jesi nastavi prozivati, a pogotovo je pederski kada svi znamo koliko je Flipper apolitičan i kao takav jedini dosljedan na ovom forumu, jedino on od svih ima blokiranu ovu temu. Tako da lagano odjebi s tim narativom, FFA je nebitan.
Nadalje, i dok se slažem da je Milanoviću to skroz izvučeno iz konteksta, tako se izvlači 99% političkih izjava, a izvlači ih se kako je kojem mediju drago i kako je obojan. Bilo da pričaju lijevi ili desni, naslovi i izdvojeni citati daju potpuno krivo sliku od cijelog intervjua i najčešće se izdvoji tako neka pizdarija na kojoj se dijele mase i skupljaju klikovi. Nekad sam na poslu umjesto radija vrtio N1 koji prenosi čitave pressice, pa točno znam kako to rade.
Tako sam i čisto slučajno čuo proširenu izjavu Dabre, gdje je čovjek rečenicu prije ili kasnije rekao da su Srbi i Bosanci isto pucali u oblake pa nisu ništa dobili s time, čime je totalno iznenađujuće za njega validirao znanost, ali to mediji nisu ni spomenuli.