maverick https://twitter.com/robbystarbuck/status/1799281058170405320?t=Z2Q3BOHtWZ5o5EmB0ItimA&s=19 Falim te Bože. "Pratite znanost" upravo tako, a ne kako se tko ujutro probudi i osjeća.
Fico The American College of Pediatricians (ACPeds) is a socially conservative advocacy group of pediatricians and other healthcare professionals in the United States, founded in 2002. The group advocates against abortion rights and rights for gay, queer, and transgender people. ACPeds promotes conversion therapy and purity culture. As of 2022, its membership has been reported at about 700 physicians. -- Wikipedia
Fico U vrijeme kada je svaka informacija dostupna na internetu, ljudi i dalje koriste Twitter kao izvor svojih ideala. Ljudski rod je glup ko kurac.
p7co Fico tip kaze ovo i onda mu je izvor informacija wikipedia. Indirektno vrida ljude a kad mu se uzvrati istom mjerom eto ban. I onda se cudite sta vas je 6 na forumu koji pisu… ljudski rod je stvarno glup ko kurac
p7co Sterlok a iskreno nije da me ban pogodi. Svejedno mi je. Pisem kad mi se pise, nisam nesto previse aktivan, al mislin da je apsolutno svima jasno da san napisa cinjenicu
Sterlok p7co to ti je tak na privatnom forumu bilo i ostalo. Privatni forum moderira prema svojim interesima i prema svojem svjetonazoru. Uzmi ili ostavi, vrlo jednostavno.
renda Sterlok da je tak, pola foruma bi bilo banano, ako je netko fer onda su to moderatori ovog foruma.
Fico p7co Ali mislim kad ti je naziv “fair for all” da je to ipak truncicu licemjerno Pa naravno da je "fair for all", glupane tretiramo isto kao i ostale forumase.
Sterlok Nisam ni napisao da nisu fer. Samo kažem njihov forum njihova odgovornost, njihova pravila. Na korisniku je da to poštuje ili da sreću potraži negdje drugdje.
p7co Fico da jesi onda bi dosad sam sebi toliko puta udria ban da bi preslo u perma ban, al koji bi smisao tvog zivota onda bia da nemos pisat po forumu? tuzno
renda herc zakaj je iza njih green screen?? To je meni najveci upitnik, ovo za Bidena je vec normalno.