Nexus wooddiebone Samo ako sam u istom redu tj. fotelju do ovog Gospodina i oličenja elegancije i poštenja Ili Snoopy-a
Heat Samo dvije stvari se moraju, umrijeti i izist ribe ae. Sljedeći put kad me zaustavi policija RS-a, dajem člansku iskaznicu Hajduka, možda dobijem popust.
PS2MASTER Eh, ne Melanie samo. https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/predsjednik-sad-a-donald-trump-i-njegova-supruga-melania-pozitivni-su-na-koronavirus-15022576
Kikiller Nekako sam slutio da bi mogao bit predsjednik na kojeg će se izvršit atentat, tj. da ga se riješe metkom. Nisu dugo. Izgleda da će i virus bit dovoljan 😃
Zero Velik gubitak za čovječanstvo ako se to dogodi. Tko će nas zabavljati? Ah da, mi imamo Milanovića.
Heat Kako god me predsjednik Milanović nazove je čast. Ispričavam se jer sam zaokružio propalicu Kolindu.
maverick fensisuperstar pa ozb. citam sada i koliko kontam predsjednik rh. lol nisam imao pojma. meni whatever svejedno. sto se mene tice moze biti i karleusa ili nedaj boze maja suput.
Heat maverick Zoran Milanović je prvi hrvatski političar koji je skoro zajedno odjebao ustaše i stao u obranu Hrvata u BiH. npr. odjebao je HOS i odlikovao jedinice HVO-a. Nikome se ne ulizuje, recimo Srbiji ili Mađarskoj. I na kraju, otvoreno je posrao najvećeg hrvatskog neprijatelja i okupatora Željka Komšića.
fensisuperstar ma šalim se. Lik je bivši predsjednik SDPa i trenutno je predsjednik RH. jebeni seksan
maverick fensisuperstar valja li cemu barem ili se prosipa ko bandic, mesic i ona kokos poslje njega.
fensisuperstar Nisam politički obrazovan toliko da sudim predsjedniku po funkciji ali iz svega do sad za njega mogu potvrditi sa barem kao osoba nije šupak. Za razliku od nekog drugog iz neke druge stranke čija funkcija ima slično ime ali završava na vlade :-)
Zero Heat Evo, još samo da pomogne provesti lustraciju komunističkih i četničkih zločina i provodimo referendum za promjenu na predsjednički sustav. Toeto.
Heat Raziel Zaokruži još jednom Komšića, Hercegbosna je realna budućnost. A na kraju kad Komšiću istekne rok trajanja, penzija će mu biti na otoku Visu ili Mljetu.