Predizborna kampanja je krenula, klasicna diverzija. S time da ovaj put puno jace pricaju o istome jer je ocito da si malo previse dopustaju s Turudicem. Zanima me kako ce proci prosvjed u subotu, svakako cu doci i nadam se dobrom odazivu.
Vojni rok nije za odgoj, za to su roditelji i obrazovni sustav. Prvotni vecinom cine upravo roditelji koji su prosli vojni rok, sto dovoljno govori, dok se u potonji ne ulaze gotovo nista, vec se aktivno sabotira.
Nemamo ni financije ni infrastrukturu za takav projekt, a prvenstveno nemamo ni potrebe. U NATO-u smo, nismo na granici s Rusijom, nemamo dovoljno radne snage i uvodenje tri mjeseca da se netko na tebe dere i izdrkava je nista vise nego tjeranje korumpirane vlade na to da mladi budu poslusniji. Medutim, mladih nece biti. Ako krenu s time, samo ce ubrzati iseljavanje. Onda nece imati od koga krasti.
Ako se kojim slucajem uvede, mene nece vidjeti, odo iz Hrvatske. Ne pada mi na pamet dati im ni dan svog vremena. samo uzimaju, nista ne daju. E pa nece moci.
Sterlok Za, ak sam mogao ja gubiti godinu dana života mogu i ostali
Zivotni cilj mi je s godinama postajati dovoljno zreliji da nikada nemam ovakav maliciozan stav. Ujedno je i dobar podsjetnik da samo zato sto je netko odrasla osoba, ne znaci da je zrela.