Ja ne kužim zbog čega mi nismo potpisali Miloševićev sporazum kad nam ga ponudil, nego smo ko kukavice napale tzv. Krajinu. Baš smo bili stoka ko ovi Ukrajinci danas koji se kukavički brane. /s
USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
Fenix ne znam, s poštivanjem međunarodnog prava za početak? Prijedlogom da okupirani teritorij bude “ničija zemlja” dok se kroz neki referendum pod međunarodnom / UN organizacijom ne odredi u kojoj državi ljudi žele živjeti (a ne ona lakrdija koju su Rusi organizirali). Bubam bezveze, no ne vidim ovdje baš neki kompromis za Ruse.
Super da se priča o miru, no ako je novi svjetski poredak otimačina teritorija temeljem tko ima veću vojnu silu, loše nam se svima piše. I pogotovo dok Rusi to potpisuju koji su kako kažeš, već puno puta pokazali da se ne drže dogovorenog.
Deadwalker to su sve lijepe želje za upvoteanje, ja samo pišem što je realno u ovom trenutku ako bi sad pregovarale obje strane. Pa čak i ako ispregovaraju da se provedu najpošteniji referendumi ikad, neki djelovi sad čini većinom RU populacija. Realno Rubio ovdje nije rekao ništa netočno, stanje je takvo kakvo je u ovom trenutku. Na koncu, pregovori su pregovori, ako se ne dogovore ratovat će dalje.
Ako ćemo o međunarodnim pravima i pravednošću, s čim se osobno skroz slažem, jer nije pravedno, nijedan rat ikad niti je pravedan niti u skladu s nekim međunarodnim pravima.
klinjo kužim sentiment, ali uopće nije usporedivo. Nismo li mi njima nudili autonomiju unutar naših granica, pa to nisu prihvatili? Završilo je tako da smo mi vojnom operacijom uspjeli vratiti te dijelove. Da Ukrajina napravi isto nije realno u ovom trenutku
Ludjak je upravo poduplao poreze Kanadi na celik i aluminij…
Kako je krenulo, rating će mu ponuti mnogo brže od gospodarstva u narednim tjednima.
moschus Ludjak je upravo poduplao poreze Kanadi na celik i aluminij…
i rekao je da ce zaustaviti uvoz gradjevinskog drveta iz Kanade, ne znajuci da USA nema takve sume
Ide jako. Živio Donald.
Fenix kužim tebe i Woodia, da je pravde...ali je nema. Al, treba očekivat da se Ukrajinci ne predaju sam tak...
Iskreno, dobro je da su se Europi dogodili Trump, Putin, Musk, Orban, Fico (ne član na FFA-u). Da je europskoj zajednici to svojevrsni udarac nogom u guzicu da ne ovisimo o takvim narcisoidnim klaunovima i da počnemo sami o sebi ovisiti. Naravno da neke stvari ipak trebamo od drugih..
Sad mi brat poslal jednu mudru Krumpovu odluku...
https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/usda-cancels-funding-food-banks-schools-trump-b2713125.html?fbclid=IwY2xjawI9WxNleHRuA2FlbQIxMQABHRjlcaMiQjKYcy7V4jJI5K0xPY6I9sSpDv0i8QqAj9hz_s9h5j-hrRmddA_aem_c0SpwWAy7VSYHqTJKRSMrQ
- Uređivano
Sjedinjene Američke Države i Ukrajina objavile su zajedničku izjavu nakon sastanka u Džedi u Saudijskoj Arabiji, potvrđujući da će SAD odmah ukinuti pauzu u dijeljenju obavještajnih podataka i nastaviti slanje vojne pomoći Ukrajini.
Kijev je također izrazio spremnost prihvatiti američki prijedlog za trenutačno, privremeno primirje u trajanju od 30 dana, koje se može produžiti uz međusaglasnost strana, pod uvjetom da Rusija pristane i istovremeno ga provede.
"Sjedinjene Države će prenijeti Rusiji da je uzajamnost ključ za postizanje mira," navodi se u priopćenju. Sastanak američkih i ukrajinskih dužnosnika trajao je više od osam sati u saudijskoj luci Džedi.
Ne bude to potrajalo, a pitanje je hoće li Rusi i pristati.
Nekako sam i ja skeptičan budući da su Rusi u naletu u Kursku, ali živi bili pa vidjeli.
Trump objašnjava zašto treba ukinuti pomicanje sata
Na ovakvo što nebi ni djeca u trećem osnovne pali.
somethingwrong "Nobody knows more about time skiping than me". I onda se ismijava sa "Sleepy Joe" Bidenom.