lik sabioooooo
USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
Očekujte završetak rata u Ukrajini kroz tjedan dana.
fensisuperstar ma kog briga za dukate…ja nisam ni citao do kraja pa ulozio 2k
Koji prokleti narod
prayer stari nek su prokleti.
za nas je ovo win logički gledano
Trump 2024: najebat će 'murikanci
Kamala 2024: nejabli bi mi
- Uređivano
Franjo!! Franjo!! Krivo... Donnie! Donnie! Ameri budu imali "Sluškinjinu priču" u živo. Sad kad ih Donnie dovede u red. Nema labavo. Idu tarife na sve proizvode izvan US. To kaj je sve made in PRC nema veze, klimatske promjene ne postoje. Imigranti jedu pse i mačke. Navijal sam da pobjedi, iako ga ne simpatiziram. Jer ga ameri zaslužuju. Vjerujem da bude Europi okrenul leđa... Za razliku od Bidena, ovaj bar zna u kojoj vremenskoj zoni se nalazi.
klinjo Ameri budu imali "Sluškinjinu priču" u živo
I konc logori i terminatori za trans ekipu.
Čujem da pripremaju i invaziju meksika kojeg će pretvorit u ogromni zatvor.
E i nemojmo zaboravit genocid svih žena koje ne daju pičke. Takozvani femicid.
wooddiebone daj bog.
Nisam pratil izbore u SAD-u, kaj znaći Tramp je pobedil? Uh ti bokca. Bit će novih gifova. Meni je on smešan čovek da se barem nasmijem ak niš drugo. Oni njegovi pokreti pa dok govori i glumata kao da je ozbiljan.
Direktor svemira čestitao.
maverick Vidiš, to je razlika između nas. Ja bih volio da ispadnem glup i da pod Trumpom bude svima bolje, i ne slažem se sa puno stvari koje promoviraju ovi drugi,ali se bojim za našu budućnost i, još više, budućnost naše djece. Najmanji problem je da se ja blamiram. Trump obećaje brda i doline samo da bi došao na vlast i spasio se zatvora, idioti mu nažalost vjeruju.
Breaking News do kraja godine:
"Rusija izvršila specijalnu vojnu operaciju na Poljsku."
Nisam nešto posebno pratio ali ne čudi me obzirom da, bar ono što sam vidio, su Kamalini glasači parrotali iste 2 stvari na repeat, i od tog niti jedna nije bila vezana uz ekonomiju, pitanje rata i slično. Dobio sam dojam da je bilo bitno samo da su kontra Trumpa i većini je to bilo dovoljno, dok se Trump zapravo fokusirao na neke bitnije točke. Uglavnom, kao što je netko rekao - promašena kampanja.
Meni, za sad, ni iz džepa ni u džep, ali se Trump svakako činio konkretnijim i angažiranijim u kampanji.
Znam da Amerika pomalo drma čitav svijet jer svi skupa u EU previše dajemo na važnosti
Kad su recimo kod nas izbori, dal ameri to prate? Samo oni koji su porijeklom odavde.