Sterlok naravno. Samo kažem da ne mozes dns jebeno nikom ništa vjerovati. Sve se okreće samo oko novca i kontroliranja mase pomoću informacija koje oblikuju kako njima paše.
herc biti cu iskren sta ja mislim o tim dočecim-a. Kao prvo nemam nista protiv istih, ali mi je glupost jer ne vidim kako je itko zaslužio sto je dobro odigrao neki sport da mu se prostire tepih i štuje k'o kakvo božanstvo. Ljudi koji zapravo pomažu bolesnima i ratom pogođenima ne dobivaju ni 1% te pažnje. Zamisli da meni jer ja dobro odradim svoj posao napravite doček. Pa zašto da ne?! Predstavljam Hrvate dobro u Njemačkoj jer sam uzoran građanin i dobar radnik. Zatim ti dočeci koštaju. Zasigurno ima boljih načina kako potrošiti novac. Zatim prije tisuca godina je poznato "Kruha i igara" , a mi smo valjda prvaci u tome da održavamo tu glupu izreku relevantnu i dan dns. Daj rulji malo slavlja i zaboraviti ce na sve probleme i sada je Plenkovic opet super.
Ok ja ne volim ni koncerte kada se isto kmetovi okupe i skacu onako znojni jedan po drugom zato sto su došli štovati idola, koji je vjerojatno bio na jednom od otoka slicnih Epstein-ovom.
Samo treba pogledati docek danskim rukometašima i sve ce biti jasno koliko smo ufurani u drkavi sport, a ti sportaši, neka se nitko ne uvrijedi, kada svi progovore mi lice na običnu telad.