Sterlok
Zagađena favela je debelo pretjerivanje, al kužim kaj hoćeš reći.
Picek
Dobro je da dolazi do otkazivanja znatnog broja projekata ako ti projekti nisu dobri.
Odi u Blato, novi Greenside Residence pa pogledaj kakav se kvart doslovno tamo izgradio bez jednog jedinog javnog parkirnog mjesta.
Karlovačka cesta postaje jedna od najprometnijih ulica u gradu, a prilagođena je prometnom opterećenju iz 60ih dok se zgrade grade na samom rubu parcela, a balkoni prelaze preko rinzola. Baš zabavno će bit kad će se ta ulica morat neminovno širit, a već je vrijeme.
Ne znam jel to bilo u Možemovom GUPu, ali red bi definitivno bio veći nego sa trenutnim GUPom koji jedino ide u korist građevinskoj mafiji koja nam, to je svakim danom sve evidentnije, vlada državom.
Da se mene pita, na mjestu Vjesnika bi se izgradio parking toranj sa 15 razina iznad i 15 ispod zemlje, promet osobnih automobila zabranio sjeverno od te točke, sva parkirna mjesta bi se maknula, sve ceste pretvorile u pješačke zone, dio rezerviran za tramvaj koji bi se doveo na razinu gdje svatko tko tamo parkira može unutar 10 minuta biti na bilo kojem djelu grada. I svaki novi stambeni projekt u gradu bi bio obavezan osigurat dva javna parking mjesta po stanu, uz postojeću garažu za stanare.
Možemo ima neke jako obečavajuće projekte u planu kaj se tiče prometa, ali ne znam kolko su sposobni to realizirat, pogotovo ak dopuste da ih HDZ deraila svako malo ideologijom.
Na žalost sve dok je oporba na vlasti u Zagrebu, HDZovoj vladi je isključivo u interesu sabotirati dobre projekte i poteze.