Kad već svi daju mišljenje…
Brojanje krvnih zrnaca, fašisti i ustaše, šljam od novinara i njihove laži, licemjerje i dvostruki kriteriji te naposljetku (radikalna) ljevičarska ideologija… bježim od politike ko PS2Master od Xboxa, ali ovo gore nabrojano me počelo užasno smetat / nervirat zadnjih godina. Živim svoje i pokušavam se čim manje obazirat, ali počeli su mi se gadit.
Volim (između ostalog svog vrlo raznolikog glazbenog ukusa) slušati Thompsonove pjesme (premda su mi one stare daleko zanimljivije / bolje nego ova "brija" na domoljublje), ali ga privatno ne smatram nikakvom ljubičicom. Nisam ni vjernik nit ikakav domoljub, ali da će me neki ideološko zatucani idiot proglasit fašistom ako sam na njegovom koncertu? Dok s druge strane takvi isti idioti žele zabranit sve što se kosi sa njihovom ideologijom? Ma da nebi…
Da su rukometaši zatražili da im pjeva Prijovićka ili Tanja Savić (protiv kojih nemam apsolutno ništa, dapače), Tomašević bi se vjerojatno prvi spretrgo da se to danas organizira. Da je trebalo organizirati fakin gay povorku koja će prohodat Zagrebom prije rukometaša, ni tu vjerojatno ne bi bilo problema.
Tak da, što se tiče njegove zabrane (ne samo današnje nego općenito), ne jedi govna, ne budi licemjeran, prestani sa tim svojim budalašima bit opterećen sa prošlošću, prestanite jebeno etiketirat ljude, prestanite jebeno nametat svoje left woke gluposti i fokusirajte se na bitne stvari. Zagreb ima daleko većih problema od toga da li jedan Thompson može / smije pjevat na trgu i što za vrijeme jedne pjesme pozdravi sa ZDS, kojeg vjerojatno 98% njegovih slušatelja ne doživljava kao fašistički pozdrav. Za ovo si je sam kriv, samo da je bilo maaalo logičkog i kritičkog razmišljanja.
S druge strane, ovo što je uradila najkorumpijanija i najlopovskija vlada od osnutka država je također nešto sa čim se nikak ne slažem. Jeftini populizam, skupljanje poena na kvazi domoljublju, daj raji kruha i igara i Thompsona na trgu, ko ih jebe kad su glupi ko kurac. Imamo tisuću i jedan problem u državi i glasni smo samo na facebooku kad trebamo ukazati na njih, ali Plenki izvede ovakav potez i 30 smjenjenih ministara više nisu problem, kao ni inflacija ili korumpirano sudstvo…komentari ovčica "bravo Plenki" i slično su među najlajkanijima, sjebalo se štakorskog ljevičarskog aktivista sa time i to je to, VOLIMO I IMAMO HRVATSKU!!!
Potpisujem što je već vas par reklo… mi smo toliko nevjerojatno glup narod da to nisu jebene istine.