klinjo
Johnatan Garner je kardiolog.
Yassamin Ansari nije doktor već je demokrata.
John Garner je psiholog koji je protiv Trumpa https://en.wikipedia.org/wiki/John_Gartner_(psychologist)
Iako se sa nekim stvarima čak i slažem (npr da je Trump narcisoidan) nevjerojatno da je iste sekunde prestao zagovarati o mentalnom zdravlju predsjednika kad je Biden došao na vlast. On je za Trumpa u prvom mandatu govorio da je dementan, i to u vrijeme kad je Trump bio giga lucidan. Sama činjenica da nije rekao jednu riječ za Bidena koji je većinu svog mandata bio gigadementan vodi do činjenice da makar bio kvalificiran psiholog ovo je sve gledao kao aktivista a ne kao doktor. Frajer gleda kroz politički demokratski filter.
James Gilligan je psihijatar koji je 25 godina radio sa zatvorenicima i radio sa nasilncima i ljudima koji imaju suicidalne tendencije. Mislim sve je to super ali pazi ovo:
"Radio sam s nekima od najopasnijih ljudi u društvu, ubojicama, silovateljima. Jako brzo i dobro uočavam opasnost, ali i ne morate biti stručnjak da biste shvatili koliko je Trump opasan - upozorio je tada psihijatar James Gilligan, profesor Sveučilišta New York"
znači po ovome tu ispada da ne moraš biti stručnjak očito. Onda koga boli kurac što misle psihijatri i psiholozi?
Jednostavno ne mogu shvatit ozbiljno ljude koji nisu za Bidena ništa rekli dok je frajer ameriku doveo na najgoru točku ikad.
crohunter Jel ovim trump pristašama ovdje, ok ovo sta radi po pitanju greenlanda?
Ne.
Nakon Madura je trebao poslati Deltu da pobije sve narkodilere u Meksiku i poslat vojsku da pobaca ovu gamad iz Minesote. Iskreno ne znam koji mu je kurac za Grenlandom. Preloš potez. Ja se nadam da je sve ovo zajebancija i da ih samo drži napetima namjerno dok svi zaborave na Epstein Listu.
btw čudno što skoro nitko ne spominje što se dešava u Iranu. Ugasili net u Iranu. Ubijaju ljude na ulicama.
Mislim da bi James Gilligana trebalo pitati što misli o Khameneiu.