Fenix
Nitko me nikad neće uvjerit da je ekipa koja cenzurira raspravu i mišljenja i plače za onim jebenim gnjusom od Madura, ta koja stoji PROTIV fašizma.
Razumijem da se ne tolerira vrijeđanje, mržnja ili pozivanje na nasilje, ali rasprave o politici moraju bit otvorene za različita i nekad kontroverzna stajališta, cjela poanta politike je rasprava i razmjena ideja i sve manje od toga je ušutkavanje i cenzura neistomišljenika i najavljuje propast slobodnog svijeta.
"Rasprava je okej, ali samo ako se slažeš sa mojim pogledom na stvari."
Ma mrš u tri zatrudnjela muškarca debilčino glupa.
Meni kao radikalnom liberalu dođe da napravim holokaust kad vidim takve pizdarije, a di neće ekipi koja brije na dizanje desnice i preglupa je da shvati. I onda će srat opet da se fašizam šulja i na mala vrata i na velika vrata i da Tomson djeli ljude i da Trump deportira građane i otvara kampove za transformerse i linčuje crnce na cesti i ne znam kakve sve nebuloze su u stanju izjavit dok doslovno provociraju ideološki rat.
Bokte ubio od 149 komentara valjda je ovih 9 pozitivna reakcija. Svi ostali ih pljuju i govore da se srame. I to su ljudi sa r/croatia koji je poprilično lijevo orijentirani sub.
Kolko još ovakvih primjera treba da neki ljudi konačno sami sebi priznaju stvarnost.