Zero Bili su i prosvjedi podrške Hong Kongu u vrijeme kada je trajala opsada njihovog sveučilišta. U Dublinu se dosta ljudi skupilo. Nemoj bacati sve građane SAD-a u isti koš. Također uzmi u obzir da ovo ima ne samo indirektne, već i direktne posljedice na ostatak svijeta. Primjera radi, policija je u Washingtonu napala kamermana BBC-a. Osim stranih novinara, jedna domaća novinarka je oslijepila na jedno oko nakon što su ju u glavu pogodili gumenim metkom. Isto se nasilje događalo i u Hong Kongu. Ti prosvjedi su u znak slobode govora.
Ponavljam, igre su sada najmanje bitna stvar i tko god prigovara zbog toga što neće vidjeti igru ili konzolu si mora posložiti prioritete. Novčanikom se može određivati smjer bilo koje tvrtke, za ovakav potez Sony zaslužuje pohvalu, za prethodne poteze zaslužuju kritiku.
PS2MASTER Spominjem Hong Kong jer je u tome gradu vršena doslovna opsada sveučilišta prilikom koje su studente opkolili oklopnim vozilima. Policija je prosvjednike lovila po ulicama (i još uvijek to radi), trijade su napadale prosvjednike jer surađuju s policijom i među poginulima u prosvjedima ima i maloljetnika. Bilo kakva nepravda i tiranija se mora kritizirati i nije zahvalno rangirati ih po tome koja je "nepravednija", no spomenuo sam Hong Kong zbog toga što se tada aktivno podržavalo kinesku vlast kada su činili gore stvari nego što sada čini SAD. I ne, to ne znači da Sony i ostale tvrtke nisu trebale reagirati oko SAD-a i BLM, štoviše, pohvalno je da jesu, ali zbog toga što napokon jesu, očekujem da i ubuduće isto tako rade. Znam da neće, ali se nadam da hoće, svijet bi bio ljepše mjesto.
Inače, ako se ne varam, vojska nije mobilizirana, nego nacionalna straža, a Trump trenutačno samo prijeti vojskom koja je spremna na intervenciju. Međutim, upitno je hoće li to moći napraviti jer zakon sprječava mobilizaciju vojske na domaćem tlu bez dozvole Kongresa. S obzirom što je sve radio i koliko McConnell radi za Trumpa, ne bi me čudilo da i uspije mobilizirati vojsku. Ovo je sve rezultat toga da su Republikanci dozvolili da ostane na vlasti prilikom glasovanja za optužbu i opoziv Trumpa.