- Uređivano
f_i_c_o Nije baš da mora odgovarat, ne radi dobro na 16:9 rezolucijama za tv jer su kodirali komande sa x360 controllera kao pokrete i klikove miša, ali ih nisu dobro namjestili za sve aspect ratioe pa promaše tipke. U meniju se rijetko desi, ali s-break je nemoguće pogodit. To sam sredio i sad je ok. Prije toga sam mapirao tipke 1-4 na desni analog i tako igrao, ali igra je odlučila da overridea bilo koji program za mapiranje gamepada na tipkovnicu nakon prvog restarta i više nisam mogao nikako podesit.
Osim zezanja sa kontrolama, igra mi se crasha svakih 5 min ako imam uključen hi-res font, crasha se pri startanju u windowed modeu i nema zvuka na određenim rezolucijama. Ako uključim analogne tipke ne mogu sporo hodat, a ako ih isključim ne mogu trčat, gumb za trčanje ne radi bez obzira kako ga mapiram. Ponekad vidim pokazivač miša na ekranu kad se krećem po menijima, ponekad upalim i igra titra kao da neko stalno uključuje i isključuje fullscreen, ali to se sredi sa ponovnim pokretanjem. Igra ima drugačiju paletu boja ovisno o rezoluciji, a uključivanjem niže kvalitete tekstura se neke zgrade ne vide.
To sam za sad primjetio, igrao sam i gore stvari, pogotovo na emulatiorima, ali dugo se već nisam zezao toliko da nešto namjestim. Srećom za sad je mi se igra sviđa, ali tek sam prošao prvih par sidequestova, svakako imam visoka očekivanja po tome kako je cura odigrala cijeli tits, pa crosbell pa tocs 1-2 za redom, kakvih 300-400 sati.