The Legend of Heroes
Ovo je sramotno na šta lici i kako radi ps4 verzija Daybreak-a,prosto je neigrivo. Nisu trebali ni izbacivati igru ako će ovako biti,propade mi 150 eura.
Ja uzeo Reverie za PS, na 40% popusta je. Nek stoji, budem odigrao nekad nakon Monster Huntera.
Super coveri.
Malo sam se prebacio na Zero i Azure ovih dana pa jurim one trofeje i achievement-e.Po meni inače najbolji i najkompletniji Trails-i jer su prosto nekako unapređena verzija Trails In The Sky a Cold Steel je i pored mnogo dobrih stvari ipak malo slabiji serijal. Daybreak još nije završen i nisam ga dovoljno istražio a on je najmanje na nivou Cold Steel-a. Pitam se u kom će se smjeru dalje razvijati franšiza i koja je sledeca zemlja u kojoj će se dešavati radnja jer na mnogo pitanja još čekamo odgovor.
- Uređivano
dejzika Pitam se u kom će se smjeru dalje razvijati franšiza i koja je sledeca zemlja u kojoj će se dešavati radnja jer na mnogo pitanja još čekamo odgovor.
Mislim da je Kondo negdje rekao da bi sljedeći arc trebao biti zadnji, ali on je takav troll da ga uopće ne treba shvaćati ozbiljno.
Nekako mislim bi sljedeća mogla biti Arteria, ili krajnji istok kontinenta. Ako stvarno krenu na Arteriu, očekujem all-out war između crkve i Ouroborosa. Nema šanse da će im samo tako dopustiti da šire kaos po Arteriji, ne isključujem ni direktan napad na Ouroboros. Crkva je jednako, ako ne čak i više, opasna kao i Ouroboros i tek trebaju pokazati što skrivaju. Ako odu na krajnji istok… samo nebo je granica (ha!).
Bilo bi zanimljivo imati dual protagoniste. Jedna strana crkveni Dominion, druga Ouroborosov enforcer. Na taj bi način mogli pokriti jako velik dio priče. No, bilo kako bilo, na to ćemo ipak morati pričekati malko duže.
Čak i kad završi ova glavna priča, imaju materijala za pokretanje barem nekoliko trilogija i spin-offova.
Čisto sumnjam da će biti biti enforcer jer se tu malo gubi Legend Of Heroes koncept mada bi to sve lijepo moglo da se izvede i objasni kroz priču. Dominion možda mada je realnije da to bude Squire na početku pa da postane Dominion kasnije znajući kako ekipa iz Falkoma zna da razvuče priču.I jedni i drugi su previše moćni a do sada smo osim Van-a imali početnike za protagoniste.Uzgred,mnogo prije izlaska Daybreak-a sam cuo glasinu da će glavni lik biti agent obavještajne službe Calvarda ali ni od toga nije bilo ništa na kraju. Sto se settinga tiče možda Arteria ako se planira još jedan arc pa da se sve zavrsi ili ako pak planiraju vise može neka zemlja za neotkrivenog East-a.Ovako na prvu loptu najviše me zanima ko su peti i novi sedmi Anguis (ako već i vrapci na granama znaju ko je prvi )kao i da vidim još jednog S rank bracera i Ein Selnate u akciji,eto.
Kevin je tek u trećem djelu Sky trilogije glavni lik a ja sam mislio na početak novog serijala kada po pravilu radnja i akcija idu malo sporije.
dejzika Čisto sumnjam da će biti biti enforcer jer se tu malo gubi Legend Of Heroes koncept
Ne nužno, obzirom na apsolutnu slobodu koju uživaju u Ouroborosu, mogu potpuno ignorirati Anguise i Grandmaster te raditi stvari na način koji žele. Većina ih spada u neku sivu zonu, baš poput Vana. Inicijalno je bilo zamišljeno da glavni lik Calvard arca bude Enforcer no odbacili su ideju jer se načelno kosila sa pričom koju žele ispričati. Što ne isključuje mogućnost da iskoriste istu ideju u budućem arcu.
dejzika Dominion možda mada je realnije da to bude Squire na početku pa da postane Dominion kasnije znajući kako ekipa iz Falkoma zna da razvuče priču.
Obzirom na smjer kojim priča ide ne želim isključiti mogućnost da dobijemo nekog moćnijeg Dominiona. Nekoga tko je upoznat sa svime što se događa, i netko tko će znati i (još bitnije) moći reagirati na način koji je potreban. Makar, Rufina je bila "samo" knight pa je sposobnošću parirala Dominionima. Sve karte su otvorene.
Nadalje:
dejzika do sada smo osim Van-a imali početnike za protagoniste
Upravo zbog Vana i mislim da se više neće vratiti na onu staru formulu "zelenog" protagonista koji tek mora stasati i vidjeti što se događa u svijetu. Želim vjerovati da je Van prvi u nizu protagonista koji znaju što se događa iza kulisa.
dejzika Ein Selnate
E drago mi je da nisam jedini koji nju željno iščekuje. O njoj znamo samo mrvice (i onu, prema Tovalu, pretjerano dramatičnu priču iz Carnelia knjiga) ali prema svemu što smo čuli žena je siledžija i čudovište. Jedina (ako je vjerovati Wazyu) koja je mogla parirati full-powered Arianrhod u borbi jedan na jedan (uz korištenje pune snage svoje Stigme, btw).
- Uređivano
Teško je to sve uklopiti oko “profesije”glavnog lika,imaju i ti questovi koji moraju da budu različiti da bi sve bilo zanimljivije a ne vjerujem da bi se jedan kanditat za enforcera ili vitez bavio svim i svačim. Mislim da ćemo opet dobiti nešto neočekivano…slično kao i u prethodnim igrama a opet dovoljno drugačije.
kabegami Upravo zbog Vana i mislim da se više neće vratiti na onu staru formulu "zelenog" protagonista koji tek mora stasati i vidjeti što se događa u svijetu. Želim vjerovati da je Van prvi u nizu protagonista koji znaju što se događa iza kulisa.
Da,u pravu si mada ja i ne očekujem nekog poput Estelle jer je to prolazilo u prvim igrama a sada kada se sve zahuktalo i otvorilo ipak treba neko iskusniji mada nikad ne zna ako se odluče za neki zaokret i restart
kabegami E drago mi je da nisam jedini koji nju željno iščekuje. O njoj znamo samo mrvice (i onu, prema Tovalu, pretjerano dramatičnu priču iz Carnelia knjiga) ali prema svemu što smo čuli žena je siledžija i čudovište. Jedina (ako je vjerovati Wazyu) koja je mogla parirati full-powered Arianrhod u borbi jedan na jedan (uz korištenje pune snage svoje Stigme, btw).
Znam za tu priču ali mislim da joj samo McBurn može parirati.Ein je tu sigurno u top 5 al opet ponavljam tek treba da je vidimo na djelu.
Počeo zadnji chapter u Cold Steel 1 nakon 110+ sati igre. Nadam se konačno završiti da mogu neki drugi naslov pošteno započeti, a mislim da će biti zahtjevno jer sam se zaribao i birao hard difficulty na početku. Zadnji boss u prošlom chapteru je bio užasan.
Legendary_Hero mislim da će biti zahtjevno jer sam se zaribao i birao hard difficulty na početku
Moglo bi ti biti. Ja sam igrao na normal pa nisam siguran, ali koliko se sjećam, mnogi su plakali da je final boss baš težak. Sretno, u svakom slučaju.
Uspjeli su ugrabiti staru ekipu.
Ove animacije u pozadini, nikad prije Falcom nije imao takvu kvalitetu. Kakv skok od Cold Steel sage. Bome, jedva čekam!
- Uređivano
Divno izgleda,bas je trebao remake Trails In The Sky jer je grafika originala stvarno jadna.Mnogo je bitno kako će voice acting uraditi jer engleski glasovi bas znaju da pokvare utisak mada uvijek može da se igra i na japanskom. Za sve ostalo nemam sumnju
jebate jel iko od vas nihon falcom glava zna da je makoto shinkai na početku svoje karijere radia ka animator u nihon falcomu??
btw:
btw pt. II: ovo je njegov ys opening (između svega ostalog šta je radia . . . valjda)