kabegami

Probao sam napravit pre-order , ali je eu site potrgan, Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha, nadam se samo da je nisu botovi sjeb*li

Evo i prvog trailera na engleskom:

Novi web commercial (muzika!!!!):

Te uvod u Bose i Rolent:

Predivno izgleda! oduševljen sam.

Nisam nikada bio toliko nahajpan na neki remake (čak ni na RE4).

kabegami

Super izgleda, samo ne mogu nikako smislit engleski voice acting za trailse. Tu cak ni nije los, samo nije to to.

sanzo

Slažem se, posebno otkako sam odigrao Reverie i Calvard arc na japanskom, engleski mi je gotovo neslušljiv. Preglumljavanje i nedostatak emocije. Dub Lloyd mi je, recimo, nepodnošljiv, a ovo malo duba što sam poslušao u Daybreaku mi je tragično jer zvuče neprirodno. Vjerojatno mi se uho naviklo na japanski… i kvalitetu. hehe

Sky Remake zvuči ok, nije loše, ali definitivno igram na japanskom.

5 dana kasnije

herc

Pomaknuli su ga vjerojatno da izbjegnu kaos sa Sky Remake. Jer dvije velike Trails igre u mjesec dana je ono, komercijalno samoubojstvo (a i ovak je naknap). Odlično, kako god, Horizon je obavezno štivo i jedan od najboljih Trailsa do sada.

f_i_c_o

Ahh, vidim da će opet biti flexanja po onoj temi za kupovanje. Neka neka. Lijepo izgleda, a i mora obzirom na cijenu.

EDIT:

Nego, opet sam ovih dana pročitao Trails in the Sky Gaiden: The Tale of Loewe mangu i baš su ubacili fine detalje o Loeweu, počecima u Ouroborosu i kako je do svega došlo (ubacujući i neke poprilično mračne story bitove). To me dovelo do razmišljanja kako bi Northen War bio puno bolji u manga obliku nego onaj anime. Moram sada naći i Ring of Judgment mangu, pa da i to (opet) pročitam.