The Legend of Heroes
Evo i prvog trailera na engleskom:
Novi web commercial (muzika!!!!):
Te uvod u Bose i Rolent:
Predivno izgleda! oduševljen sam.
Nisam nikada bio toliko nahajpan na neki remake (čak ni na RE4).
Čak ni na MGS3?
Ni najmanje…
Slažem se, posebno otkako sam odigrao Reverie i Calvard arc na japanskom, engleski mi je gotovo neslušljiv. Preglumljavanje i nedostatak emocije. Dub Lloyd mi je, recimo, nepodnošljiv, a ovo malo duba što sam poslušao u Daybreaku mi je tragično jer zvuče neprirodno. Vjerojatno mi se uho naviklo na japanski… i kvalitetu. hehe
Sky Remake zvuči ok, nije loše, ali definitivno igram na japanskom.
@herc @kabegami pao je preorder …
ako nekoga još zanima otvoreni su preorderi danas:
https://shop.clearrivergames.com/collections/trails-in-the-sky-1st-chapter
- Uređivano
Pomaknuli su ga vjerojatno da izbjegnu kaos sa Sky Remake. Jer dvije velike Trails igre u mjesec dana je ono, komercijalno samoubojstvo (a i ovak je naknap). Odlično, kako god, Horizon je obavezno štivo i jedan od najboljih Trailsa do sada.
Ahh, vidim da će opet biti flexanja po onoj temi za kupovanje. Neka neka. Lijepo izgleda, a i mora obzirom na cijenu.
EDIT:
Nego, opet sam ovih dana pročitao Trails in the Sky Gaiden: The Tale of Loewe mangu i baš su ubacili fine detalje o Loeweu, počecima u Ouroborosu i kako je do svega došlo (ubacujući i neke poprilično mračne story bitove). To me dovelo do razmišljanja kako bi Northen War bio puno bolji u manga obliku nego onaj anime. Moram sada naći i Ring of Judgment mangu, pa da i to (opet) pročitam.