- Uređivano
Teško je to sve uklopiti oko “profesije”glavnog lika,imaju i ti questovi koji moraju da budu različiti da bi sve bilo zanimljivije a ne vjerujem da bi se jedan kanditat za enforcera ili vitez bavio svim i svačim. Mislim da ćemo opet dobiti nešto neočekivano…slično kao i u prethodnim igrama a opet dovoljno drugačije.
kabegami Upravo zbog Vana i mislim da se više neće vratiti na onu staru formulu "zelenog" protagonista koji tek mora stasati i vidjeti što se događa u svijetu. Želim vjerovati da je Van prvi u nizu protagonista koji znaju što se događa iza kulisa.
Da,u pravu si mada ja i ne očekujem nekog poput Estelle jer je to prolazilo u prvim igrama a sada kada se sve zahuktalo i otvorilo ipak treba neko iskusniji mada nikad ne zna ako se odluče za neki zaokret i restart
kabegami E drago mi je da nisam jedini koji nju željno iščekuje. O njoj znamo samo mrvice (i onu, prema Tovalu, pretjerano dramatičnu priču iz Carnelia knjiga) ali prema svemu što smo čuli žena je siledžija i čudovište. Jedina (ako je vjerovati Wazyu) koja je mogla parirati full-powered Arianrhod u borbi jedan na jedan (uz korištenje pune snage svoje Stigme, btw).
Znam za tu priču ali mislim da joj samo McBurn može parirati.Ein je tu sigurno u top 5 al opet ponavljam tek treba da je vidimo na djelu.