The Legend of Heroes
- Uređivano
Vidim da me @sanzo preduhitrio, ali da tako je, možeš krenut s Cold Steel ali imat ćeš povremeno rupe u prići i neće ti sve biti jasno.
Bolje onda ostavi TLOH serijal za "sušno razdoblje" , ali ga odigraj onako kako spada i ako daš ovim prvim 2d nastavcima šansu nakon nekih 15-20h mislim da će ti to što je grafika 2d biti najmanje bitna stavka
maverick smt V
SMT V krećem i ja danas, očekivanja su visoka s obzirom da je Atlus u pitanju.
f_i_c_o Evo probaj zamislit 10 nastavaka koji se pričom vežu jedan na drugi, s vrhunski napisanim dijalozima, maestralnom glazbom, odličnim likovima (izuzev jednog u Cold Steel kvadrioogiji) i antagonistima s zapletima koji ti pamet okrenu za 360° kad misliš da si konačno pohvatao sve.
Planiram jednom igrat, pa samo da pitam: ovih 10 nastavaka misliš od Trails in the Sky nadalje ili to uključuje i starije igre?
maverick Drago mi je. Ys je super, mjuza je uf uf uf, meni jedan od drazih OST-ova. Igrao sam ih dosta sad vec, Dana koju igras je najbolji YS.
TLOH je svoja prica, pripremi se na milijune teksta i cudnih, nekad nepotrebnih situacija, ali isto kao YS - igre imaju dusu i tak su rađene. Sigurno ces naci puno dobrih stvari i uzivati u njima.
SMT V - Evo na 50h sam Kakva igretina
- Uređivano
A moram jednom poceti. Mislim da sam vidio da GOG ima neke dijelove serijala, ali ne znam dali ide od pocetka, moram provjeriti. Nemam volje traziti piratske verzije, ide mi to na onu stvar.
Ne znam dali ste svi znali, ali Ys serijal vuce korijene jos od NES ere. Jebote!
No Gog-u ima manje vise sve (trails triologija, cold steel kvadriologija) osim Zero i Azure, ali njih mislim da si već i skinuo, treba samo community patch instalirat i to je to.
maverick Ne znam dali ste svi znali, ali Ys serijal vuce korijene jos od NES ere. Jebote!
Yep, uz FF jedan od najdugovječnijih serijala, samo tada nije bilo široko dostupnog interneta, a i prvi prijevodi za zapad su došli puno kasnije, pa samim time i popularnost serijala na zapadu nije bila vrla.
Najavljen je Kuro no Kiseki II i nosi podnaslov "Crimson Sin".
Dolazi na jesen sljedeće godine, za PS4/PS5.
- Uređivano
Ja sam se pogubio u tim naslovima, nemam više pojma šta je sad novo i šta nas prvo čeka nakon ona 2 (Zero i Azure jel?). Kuro no razumeki
Ovako, dolaze Trails from Zero i Trails to Azure i oni su dio Crossbell duologije.
Nakon toga dolazi Trails into Reverie (Hajimari) koji je direktan nastavak Cold Steel i Crossbell duologije i služi kao završnica sage zapadne Zemurije.
Nakon toga dolazi Kuro no Kiseki koji je sasvim nova saga smještena u Calvard. Kuro II je nastavak.
Tebi je sve novo, nama je samo Reverie (od potvrđenih za zaad).
Ovo je c/p komentara na članku:
Kondo admitting that PS is weakening in Japan. It sounds like once Kuro arc is over we will see Falcom start doing multiplat development for Switch.
**There's other juiciness in this interview, like saying that the long localization times are on NISA, and saying they are not done with Switch after Nayuta.**
kabegami Ovako, dolaze Trails from Zero i Trails to Azure i oni su dio Crossbell duologije.
Oke, to sam pohvatao i njih pratim od početka.
kabegami Nakon toga dolazi Trails into Reverie (Hajimari) koji je direktan nastavak Cold Steel i Crossbell duologije i služi kao završnica sage zapadne Zemurije.
Može!
kabegami Nakon toga dolazi Kuro no Kiseki koji je sasvim nova saga smještena u Calvard. Kuro II je nastavak.
Jebemti hleb, može i to.
kabegami Tebi je sve novo, nama je samo Reverie (od potvrđenih za zaad).
Baš sam pljuga, ali zato sam te izabrao za svog dečka <3
Jedna od najtežih stvari glede gaminga u 2022. biti će izbjegavanje novosti i trailera za Crimson Sin, budući da nemamo doticaja s Kuro no Kiseki da si dodatno ne spoilamo,
- Uređivano
Omjer prodaje... U ovu računicu ne spada Japan (gdje ipak odlazi najveći postotak) već ostatak Azije.
Kad ovo vidim još mi je manje jasno kako to da zapad još čeka Hajimari.
Nije samo do NISA-e, ima nešto i u Falcomovoj tvrdoglavoj politici vezanoj uz licence.
Ponavljam se, ali trebali bi jednostavno odbacit engleske VA i fokusirat se na prevođenje teksta. Mislim da bi situacija bila puno bolja. Ovako će biti dobro ako dobijemo i prvi Kuro prije završetka sage.
Kaotično.
- Uređivano
kabegami Ponavljam se, ali trebali bi jednostavno odbacit engleske VA i fokusirat se na prevođenje teksta. Mislim da bi situacija bila puno bolja. Ovako će biti dobro ako dobijemo i prvi Kuro prije završetka sage.
Točno to, mislim da generalno gledano Trails community-u eng VA nije toliko bitna stavka i kad bi Falcom napravio anketu po tom pitanju vjerujem da bi više od 85% bilo za to da release date za zapad bude kraći uz Japanski VA i propisne titlove. Da tako izbace igru vjerujem da nikome ne bi bilo problem platit punu AAA cijenu, a ako je njima taj engleski VA toliko bitna stavka mogu ga napravit i ubacit onda naknadno kao free DLC...problem riješen manje-više svi zadovoljni .
Aaaaah, od ove Personične blasfemije su me zapekle oči.
Moram sad gledat Emmu da se oporavim!
Slažemo se.
Ako se sad ispostavi da Zero/Azure "kasne" zbog engleskih glasova ja ću počet vrištat!
Ne volim japanski VA i ono njihovo vrištanje ali bolje i to nego čekat 5 godina da se udostoje dovest igre na zapad.
Ako se ne uozbilje, svečano obećavam da ću ih sve ispiratizirat.
(moram stat ili ću opet napisat poduži rant)