The Legend of Heroes
herc Kako su samo pogodili dio u kojem se čuje zobr
Naježio sam se tada, jasno se sjećam kak me spucao adrenalin tada.
Meni su išli Lloyd - Ellie - Randy - Tio (simbolično obzirom na njezinu priču)
I nisam se nikad osjećao moćnije
f_i_c_o Yep, zvuci (skoro pa) identično.
- Uređivano
Zbog ove stvari, Boss fight dobiva epic razmjeru da to nije normlano. Jedan od najdražih boss fight upravo zobg toga.
"...When she manifests in the real world, she transforms Van into the "nightmare-clad" Grendel, similar to henshin heroes."
Znači sa mechova na... power rangerse? wow
Moram priznati da mi se Walterov dizajn puno više sviđa od onog iz Sky igara.
Također, već vidim da će Golden Butterfly biti super zanimljiva.
Zanimljivo mi je to što su odmah otkrili identitet i prikazali agente Ouroborosa, inače to čuvaju za kraj.
Sve je izglednije da ćemo stvarno surađivat s njima.
P.S. Ovaj lik u plavom kaputu je zasigurno IV. Anguis, Thousand Oathbreaker.
HYPE!!!!!
Što više gledam taj novi trailer, čitam više informacija, to sve više čekam nastavak od toga
- Uređivano
Evo ako još nekoga zanima, Falcom kreće na 2:39:20
Završio je stream a ja već par minuta zurim u gifove iz igre i ne vjerujem kako dobro sve skupa izgleda...
Gameplay je apsolutno čudo. Baš glatko plovi i stvarno se lijepo izvodi. Potezi su flashy i dodge mi se jako dopada. Akcijska komponenta će biti zlatna za bezbrižno trčkaranje i brzo rješavanje protivnika u svrhu skupljanja sepiha.
I na kraju, tu je i turn base sustav koji će (vjerojatno) biti strateško čudo u borbi protiv zahtjevnih bossova.
Uff... teško mi je.
kabegami Pogledah malo, stvarno ne znam zasto idu na YS combat. Ako hocu akcijski RPG, igrat cu YS, a Heroese bolje da nikad ne diraju.
Ili se varam pa ce bit turn-based opcija? Izgleda mi na prvu kao tromi YS, uz speciale iz Heroesa, a ne mogu rec da me odusevljava. Razuvjeri me, ti vec znas sve o igri
- Uređivano
Moći će se "šaltat" između tradicionalnog i Real Time combat system-a, znači možeš si birat što ti više odgovara i kolko vidim u Real Time-u imaš nešto slično kao ATB gauge dok u klasičnom modu imaš standardni meni item/crafts/arts/normal attack
Edit 1: Evo zamijenio sam imgur url s flickr-om
I evo da citiram
"The Features of new Xipha system allows players to seamlessly switch between action and more tactical command based battles, allowing them to chose how they want to fight."
Tako da mislim da po tom pitanju nema straha.
- Uređivano
A to su valjda i napravili tako da si svatko može birat što mu više paše + moguće da s ovim naslovom pikiraju na novu/frišku publiku pošto serijal dobiva u zadnje vrijeme dosta na popularnosti na zapadu. Znaš i sam da su ostavili samo klasičan combat system da bi se sigurno našao bar jedan filozof koji će reći da je turn based combat trebao otići u povijest. Ovako su taj rizik eliminirali odmah u startu