Predobro, iako tko nije odigrao Zero predložio bi da preskoči, Drama Cd se bavi s događajima između Zero i Azure
Predobro, iako tko nije odigrao Zero predložio bi da preskoči, Drama Cd se bavi s događajima između Zero i Azure
Znači mogli bi uskoro dobiti novosti za Kuro No Kiseki
Za Sky 3rd
Nego @f_i_c_o jedno pitanje za Ao, zaboravio sam prije.
Ovo za Sky 3rd = mindblown
A za Ao
3rd
Ao
Evo sve informacije na jednom mjestu.
Što više proučavam to mi je zanimljivije.
Xipha mi se čini jaaaako zanimljivom i jedva čekam vidjeti kako cijeli sustav izgleda. Znam da su rekli da će biti nalik sustavu iz Crossbell igara pa se stvarno veselim ovome.
Vizuali su odlični, modeli likova su apsolutno predivni. Art je baš poseban. Bit će ovo jako dobro.
A priča... obzirom da su sada na novom terenu i sva vrata su im otvorena očekujem apsolutni vatromet emocija. Zanimljive su mi i ove nove frakcije koje se pojavljuju... Sada kada znamo kako su III. & IX. canon, zanima me u kojem će smjeru sve ići.
Hajde Hajimari dođi što prije da se mogu nahajpat na ovo ko čovjek.
HYPE!!!
Btw. :
26.8.2021 Release Date potvrđen...i iako je za Aziju ovo je velika stvar za Trails serijal, Nintendo i PC dobivaju port za manje od godinu dana od Playstation release-a (znam da je jedan dan manje samo, ali opet dosada je razmak obično bio bliže 2 godine,a za neke od naslove i preko dvije godine)
Mene samo boli (ono, doslovno boli) što je Clouded Leopard dobio licencu i cijelu skriptu prije samog izlaska Hajimarija pa su lijepo imali lokalizirano već na samom početku.
Dode mi da se S Craftam...
Nadam se - ne! OČEKUJEM da će kroz koju god i mi imati takav tretman.
Znam, ja kad sam na redditu prvi put pročitao da ove godine hajimari dolazi na steam htio sam vrisnut od sreće...a onda sam pročitao Clouded Leopard -_-
kabegami Nadam se - ne! OČEKUJEM da će kroz koju god i mi imati takav tretman.
Da bi ti bilo super, a po svemu sudeći CS IV se dobro dobro prodaje na zapadu i serijal lagano dobiva na popularnosti inače ne bi oni ni razmišljali da portaju Zero i Ao za zapad.
Nadam se da će nastavit s tim pozitivnim trendom rasta popularnosti na zapadu pa da i mi konačno zaigramo jednu trails igru Day 1 s propisnom lokalizacijom .
Uskoro dolazi community prijevod od iste one ekipe koja bi s svojim prijevodima bez problema posramila NISA-u . Nažalost samo PC verzija, ali ne bi trebao biti deal breaker s obzirom na to da svaki komp koji je izasao od 2007.g naovamo može ovo vrtit + patch vjv. donosi 100% kompatibilnost s xbox 360/one kontrolerom (Zero Patch je imao)
Više o patchu ovdje:
https://geofront.esterior.net/2021/05/17/azures-release-date-how-to-prepare-and-more/
He used to travel the continent of Zemuria for work, but has since retired and abandoned his real name to enjoy travelling and living his life the way he desires to.
@f_i_c_o Ma to mora da je on.