Fico Čak predlažem da na dan izlaska otvorimo spoiler topic, da se netko ne zaleti sa nečim u glavnom topicu. Odlična ideja, nešto kao što je bilo i s finalnom sezonom GoT-a.
chono7 Gameplay izgleda super, sve najavljeno iz trailera je ovdje, mislim da su sve ispunili. Jedino me smeta Ellie i pokreti, bas su je napravili muskobanjastom.
wooddiebone chono7 Stvarno misliš da postoji scenarij u kojem žena mlati zombije i druge ljude, a da je ženstvena? Pa nije ovo neki animej. Mislim, ženstvena je jer nije muško. Kaj ne funkcionira to tak?
Zero Kako ne? Tomboy bila i ostala, sad se vidi da nije ni bio tako slučajan odabir Ellen Page za glumicu koja prosuđuje glas Ellie.
chono7 Kompa jesi ti kada trenirao ili se borio protiv zenske u primjerice kickboxu? Ima zena koje jebiga imaju zenstvene pokrete, eleganciju i gracioznost da pocnem srat malo. Ova Ellie je sve suprotno. Nije ovo nista vazno, samo primjecujem.
wooddiebone chono7 E pa nije ovo sport. Ovo je brutala i preživljavanje. Zapravo, ne vidim kako bi itko u takvom svijetu mogao stasati u išta ženstveno.
eagle Igra izgleda predobro, ne sumnjam da ce pokupit sve moguce nagrade. Bit ce nesto slicno ko i sa PS3, posljednji labudji pjev konzole, a onda ponovno izdavanje za PS5, pa onda treci nastavak nakon nekih 3,4 godine 😀
ikral eagle Horde internetskih ratnika nabrusile su mačeve i čekaju da pokopaju ovu abominaciju od koje će se normalnima dizati želudac. Naš narod će biti među prvima na braniku ćudoređa i obiteljskih vrijednosti, kao i uvijek kad je bilo bitno za opstanak civilizacije i ispravnog načina života te razmišljanja. Ako se moglo peticijom Sonicu dati prihvatljiv oblik, može se i Ellie dati da hoda kao žensko.
ikral Zero I oni normalni isto, tako da mogu gledati i povraćati. Evo, čim se sjetim takvih scena diže mi se. Želudac
chono7 Ima, samo ne kod Ellie. Imas i danas svijet u krizi, pa vidis sisate i guzate klinke po ulici gdje moras dobro nastelat nisanske sprave da procjenis je li punoljetna. Pored njih Ellie ima pokrete ko Josko Lokas u Potjeri
maverick chono7 Imas i danas svijet u krizi, pa vidis sisate i guzate klinke po ulici gdje moras dobro nastelat nisanske sprave da procjenis je li punoljetna. tocno. fenbojizam na maksimumu ocito... joel je zenstveniji od te lopate.