Flipper Ljudi, Mafia II Definitive Edition je besplatna na malezijskom PSN-u. 😃 Ja sam napravio račun i skida se. 🙂
someone Flipper Koga zanima i dalje je Free. Trazilica ne izbacuje ali nade se pod New Games. Hvala Flipper.
Icek Flipper Skida se. Više od 57GB. Ja sam je na UK Storu uzeo, ima samo 6GB. Kako na malezijskom pak ima 57???
zontra Kolika je sansa da nam 'uzmu' igru nazad kad skuze gresku? Ili ako si ju stigao skinut (a ja jesam prije 3 min, jos je besplatna), imas ju zauvijek?
zontra Flipper Aj super onda. Pitanje za one koji su odigrali prve 2 Mafije. Jel se Mafia 2 nastavlja na jedinicu ili je ok ako odigram dvojku prije jedinice?
19marksman89 zontra ne nastavlja se...mozes komotno..ali ima misija u kojoj se sretnes sa likom iz jedinice i onda ces si spojlat jedinicu
19marksman89 zontra veliki je...i naravno igrajuci dvojku ti to neces znati...i onda ces pocet jedinicu i skuzit o cem se radi pa ces se mozda za glavu hvatat
Zero Velika je vjerojatnost da nećeš ni skužiti kad se dogodi. To je rađeno za one koji su odigrali jedinicu i vidjeli epilog.
19marksman89 Zero ali kad kasnije krene jedinicu onda ce znat o cem se radilo...naravno ako dovoljno pazljivo prati i slusa