nista weky ne pretjeruje, cak mislim da je i preblag. odavno sam govorio da mi je presmijesno kada mi netko prica kako dq11, last of us, god of war itd imaju dobru pricu. imam utisak da ti ljudi nisu nikad procitali neko kvalitetno stivo, roman niti pogledali dobar film i vidjeli kvalitetno pisanje. isto tako je apsolutno tocno to sto je napisao za igre po filmovima. s obzirom da je pisanje u igrama potpuno smece, nikakvo cudo da dobivamo filmove poput gore navedenih, a ja bih dodao jos i onaj drlog od Doom-a. Jedine dvije igre u kojima prica i pisanje nisu sramotni su Shadow of the Colossus (ocito zato sto je i toliko minimalno), a prvenstveno SIlent Hill 2, koji je, da opet potvrdimo wekyevo i moje napisano, donekle dobio pristojnu film adaptaciju (iako ne u vidu da je kopiran SH2, sto je i bolje) bas iz razloga sto su imali pristojan predlozak. Takodjer uvijek cu spomenuti Witcher 3 koji ima pristojno napisane likove i side questove, ne sve naravno, ali ima. Ono sto zelim reci je da ne mozes napraviti od govneta pitu, tj mozes, ali je pitanje dali ce biti jestiva.