fensisuperstar Icek da se fifa ne zove fifa nitko ju ne bi kupio. to vrijedi ii za call of duty i za battlefield. brand je brand. imas masu igara koje su dobre a imale su lošu prodaju. kao da se pokemoni prodaju zato sto su dobra igra.
member Icek To je bar jednostavno. Sam si sebi odgovorio, zato jer je radi Nintendo, a ne random studio. To je kao da se čudiš zašto je recimo Plague Tale kompletno smeće od igre, a Last of Us jeben iako su konceptom identične igre.
Icek Ma kužim ja zašto. Nego mi je baš ovo zapelo za oko, po traileru ne izgleda kao "klasična AAA igretina" za kojom će biti vanserijsko ludilo. No pošto je to Mario, odmah su izjave da će biti mega dobra igra. Da nije Mario, bilo bi "opet neki glupi indijanac". Samo mi je to malo čudno...
prayer Icek to ludilo je više manje što je to Nintendo igra, isto tako recimo san Naughty Dog ili Rocksteady koji su se pokazali i dokazali da znaju šta rade sa svojim igrama. Čak i da nema Nintendo ime na sebi bi bila zanimljiva i sigurno bi ju ljudi igrali jer ima jako lijepi art dizajn i koliko čitam zanimljivu mehaniku borbe.
foggy emilijo Tokyo Mirage Sessions #FE Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX Animal Crossing: New Horizons Dovoljna 3 naslova da im uz konzolu donesu i previše para. Dobro, možda ne Tokyo Miražžž 😃 Ima toga naravno još, ali mislim da je ovo ugrubo što je baš baš na Switchu.
maverick igra ima sasvim dobar user score. ovi recenzenti su ionako izgubili svaki kredibilitet, tamo jos 95.