• Gaming Vijesti
  • Pogledajte za što je sposoban PlayStation 5: Ovo je Unreal Engine 5 demonstracija

Napokon sam uspio pogledat video i jedino mi nije jasno dali ce ovako nesto biti moguce i u igrama ili je ovo samo tehnicka prezentacija koja ce se dostic za tek nekoliko godina?

Mislim, stvarno su napravili da se demo cini ko igra i nevjerojatna je kolicina detalja na ekranu i stvarno bi bilo genijalno da ovakvi prikazi u sljedecoj generaciji postanu standard.

Budem objasnio danas-sutra. Jako zanimljivo i ono što se već godina priča, ali veliki devovi dosta koče razvoj industrije.

eagle Standard ko SeXovih 60 efepesa, samo što jel, nije garantiran. Heh.

eagle Napokon sam uspio pogledat video i jedino mi nije jasno dali ce ovako nesto biti moguce i u igrama ili je ovo samo tehnicka prezentacija koja ce se dostic za tek nekoliko godina?

Mislim, stvarno su napravili da se demo cini ko igra i nevjerojatna je kolicina detalja na ekranu i stvarno bi bilo genijalno da ovakvi prikazi u sljedecoj generaciji postanu standard.

Možda bude kroz godinu dvije ( možda Horizon 2 već nešto bude blizu 😃 ). Vostalom, ovaj engine je napravljen prema ranijoj verziji PS5 devkita, a vostalom, ovaj engine je trebao biti spreman za GDC prije 2 mjeseca i da bude igriv za developere, al je odgođeno zbog korone.

PS2MASTER jesam. samo kazem, generalno za developere neće biti dostupan do 2021. Vjerojatno je trebao biti prije ali to je trenutna informacija sa njihove stranice. S druge stranice možda epic ima exclusivity deal sa sonijem kojeg mi ne znamo. Možda se več igre rade na "nekoj" verziji ue5 jer po onome što su rekli Ue5 će biti kompatibilan sa ue4.25 sa promijenom par linija koda. To znači da već sad mogu igre biti rađene za ps5 i biti spremne nedugo nakon "pravog" izlaska UE5.

Ako netko u Sonyu radi to je onda Bend Studio, koji je radio Days Gone pomoći UE4.

2 godine kasnije
      3 mjeseci kasnije