Fenix Očekivao sam remake/remaster dvojke ali ovo je razina više. TLoU 2, Tsushima, M1 i M2 i ne treba mi PS5 bar neko vrijeme
chono7 Carzilla? 😁 Ma samo vozis u suprotnom smjeru dva ili tri kruga i imas precac kako proci tu misiju
19marksman89 weky rade remake igre iz 2002 odnosno Ps2 generacije.Rade remaster igre sa Ps3 i remaster igre sa ps4.
master_x I to je ta famozna velika igra.Big deal.Ovi rade remaster igre stare niti 4 god. (Mafia 3).Ja sam mislio neka bomba od igre a ne trilogija Mafije.
Fico buz Navodno (i to veliko navodno) je gameplay trojke dobio preradu i očekuje nas drukčija igra, uključujući i ljepša. No opet, to nije teško...
Shooter Jedinica mi je ostala u pamćenju ka jedna od najboljih i najfrustrirajućih igara koje sam igra. Baš me zanima kako će mi sad sist.
ikral Slike su definicija pojma prekrasno. Prvoj se veselim, drugu sam izguštao a treća mi je instalirana na PS4.
chono7 Jedino sto bi volio da vozni model bude slican kao u jedinici originalu. I da imas mogucnost rucne promjene brzina, da ti iscuri gorivo kada ti spice metak u rezervoar, da ti se gorivo brze trosi kada ganjas auto i da zadrze tezinu gameplaya