@Icek - ovo sto pricas o penalty systemu gdje si ti trebao sam usporiti je bio jos prije nego sto sam ja krenuo igrat i iz danasnje perspektive mi se cini bas blesav. U ovom trenutku je penalty system bolji i kazne su u redu. Bio je jedan period prije mjesec i pol gdje bi dobio kaznu od 2 sekunde ako te netko presao i usput dotaknuo. Totalno nelogicno. To mi je bio jedini period di nisam uzivao u igri. Ali kazem, zadnjih tjedana je penalty system dosta dobar i konzistentan.
Sport mode nije savrsen, ali da je medu TOP 3 stvari u kojima sam ikad uzivao u gamingu, definitivno.
Evo primjer od danas, bila je jedna toliko dobra utrka, da sam morao uploadat video po prvi put u valjda 3 godine.
4 i pol kruga wheel to wheel borba, dajemo si prostora, bez ikakvih gluposti. Ok, to sto se dogodilo u zadnjem krugu je ruzno od njega, ali covjek je bio frustriran. Ovo je bila 3. utrka za redom gdje smo startali 1-2 i gdje sam ga pobjedivao pa je valjda odlucio da ovo ne zeli izgubit ni pod koju cijenu.
Ali uglavnom, ovakve su trke vise manje stalno kod mene. Pravedne, bliska borba, pa neka bolji pobjedi. Istina ovo je Driver Rating A lobby, ali jednom kad postanes solidan vozac i dignes se do B ranka, igra je cista uzivancija.
I btw, Red Bull Ring mi je definitivno iza Monze najdraza staza u igri.