Bojim se da si pobrkao lončiće, ja sam ti napisao svoj stav i mišljenje, i ne kužim gdje je problem da me sada napadaš? Ti imaš svoje mišljenje, a ja svoje, ni jedan ni drugi nemamo pisano pravilo što kako mora biti.
Ali kad si već krenuo...
Da ažuriranje drivera je lakše nego ikad, javi ti sam da postoje novi, skineš i jednim klikom i staliraš. Jasno, ali gubiš vrijeme, jer na plejki ne moraš i nemoraš brinut o tome ako izađe nova igra dal je optimizirana za te drivere ili ne. To je samo jedan od primjera.
Oc? Kakve veze oc ima s ovom temom? Možda sam ja za tebe idiot ali di si ti bio kada sam ja sa ekipom iz PCE-a prvi puta radio članak za vidi i hlađenjem suhim ledom? Prvi u Hrvatskoj. Imaš koji rekord s kojim procom kod nas? Tako da ne trakeljaj ako ne poznaješ onog s kime pričaš. Garantirano imam više staža sa hwom od tebe. Idemo dublje? Kaj je oc? Jedan klik? Ti si siguran da je to stabilno 24-7? Voltaža? Ajd ne pametuj i spusti se na zemlju. Ako ocaš ozbiljno nečeš koristi one click nego češ ručno dizat mhz sa voltažom, testirat stabilnost itd. A da si toliko informiran koliko misliš da jesi bi znao da manje od 1 posto ljudi koji imaju pc i vezu na net ima overklokan cpu.
Hvala kaj si me naučio da pc mogu preselit u dnevnu gdje mi je glavna telka. Međutim ne nosi mi se tamo big tower i ne želim se hebat sa tipkovnica, miševima i gamepadovima, a još manje programirat iz dnevne.
I to je moj izbor.
A sad odflaksaj u troskocima i svoje frustracije liječi na maloljetnom susjedu. Zar mora stalno bit neki creep koji ujebe svaku normalnu temu?