Flipper Dirt 5 gameplay stvarno izgleda impresivno. Konačno je netko nadmašio vizualno onaj fake Motorstorm E3 2005 trailer. Igra raditi u nativnom 4K i 120 FPS-a na Series X-u. Bome odlično.
PS2MASTER Flipper Konačno je netko nadmašio vizualno onaj fake Motorstorm E3 2005 trailer Ni blizu još. Di si ti vidio uništeno drvu il kuću u Dirt 5. A kamoli oni blatnjavi efekti na šajbi.... Igra raditi u nativnom 4K i 120 FPS-a na Series X-u. Bome odlično. Pazi, jedan mod je 60fps, drugi 120 fps-a. Misliš da će u oba moda bit nativno 4k? Al slabašno je to bilo sve. Ništa od gameplaya. Valjda će Sony odradit tu bolje
boja1964 weky Pa to se i ja pitam? Da mi je netko rekao da je ovo igra sa sadašnje generacije konzola ne bih ostao paf. Meni ništa posebno. Doduše većina igri me nije izula iz cipela kako se to kaže. Ok, sve su to video klipovi u nekoj rezoluciji koji ne mogu dočarati kako će to izgledati na našim televizorima u 4k ali opet...
weky Odvratan kao i sve ostalo. Engine je gadno zapeo u prošlosti. Mislim, igra izgleda puno, puno lošije od Drivecluba koji je early current gen.
doctorfreak Pogledao sad full video...katastrofa..kakav next gen? Jbt neke igre izgledaju između ps3-ps4...nije bilo jedne igre za koju bi rekao ono wow take my money...ni jedne... I sad će se playstation još više razbahatiti i početi naplačivati uz mp i svako paljenje konzole xD
pravednik Sony ima narednih mjesec dana da iskoristi ovu mehh situaciju i popiša Microsoft. Da sam Helmen Hulst naredio bi da sklepaju makar jedan level od novijih naslova(gameplay) i pustio. Staviš izlazak 2021. i gotova stvar. Lako kasnije. Prevara ali sa marketinške strane win situacija.
Fenix Pa loš je izbor igara i tu ne možeš ništa. Sve odreda to su manji studiji od kojih se očekuju inovacije na nekim drugim poljima, a takvo nešto nije prikazano kod nikoga ili inovacije ne postoje uopće.
Flipper Normalno da će Sony odraditi bolje kad ovo nije moglo gore. Xbox ima svoj first party event u srpnju kad će biti samo ekskluzive. Ovo im nije trebalo nikako.
Fico Deadwalker Ovo što smo dobili je bilo i za očekivati. Ovo je samo prva stanica u Xbox 20/20 predstavljanjima koja slijede idućih mjeseci. Jedino je Valhalla bila potpuni marketinški fejl zbog naziva trailera, ostalo sve pristojno.
pravednik Ako bu cijena ok ima, za sada smijeh. Nemaju exkluzive, sve završi na PC-u gdje je opet bolje(ovisno o konfiguraciji). Također PC ima milijun mogućnosti za razliku od konzole. Bez uvrede fanovi ali tak je. Sony je i dalje vrh gaminga.