hulahopka Joj jedva čekam da ovo zaigram, nadam se da ću uspjeti izbjeći spojlere kao i do sada, ali i prvi dio sam odigrala tek nakon što sam znala kraj, pa mi svejedno nije pokvarilo užitak igranja.
resident_evil Ne znam da li sam jedini ali još ne mogu reći 100%, da će igra izaći 19.6 😃 No svejedno čestitam svima i drago mi je da je TLOU part II napokon pozlaćen.
ibor4you I ja ne mogu doćekati više. Uvjeren sam da će biti vrhunska, znam da će nadmašit orginal u koje ćemu i puno stvari, Ali... nekao sumnjam i mislim da neće biti bolja igra od prvog dijela. Nadam se da sam u krivu..
TexasFlood Nakon što sam pročitao ogromnu količinu rage komentara, ismijavanja i nevjerice, nisam si mogao pomoći da ne pogledam o čemu se radi. I ja sam kao i većina ljudi obožavatelj prvog nastavka ali ako su ovi leakovi istina radije ću pogledati meksičku ili tursku sapunicu nego igrati to sranje. Ljudi nemojte preorderati.
19marksman89 TexasFlood ako si i sam maknuo preorder zelim ti samo rec da leak koji je pusten nije zavrsni build igre.U ovom trenutku niko nezna plot a kamoli zavrsetak. Eto,mozda pomogne u odluci tebi i svima ostalim
19marksman89 Zasto bi pre orderao?Doc ce datum izlaska,kupit cu iste minute digitalno,downloadat za 2-3h i zaigrat.
ikral 19marksman89 Možda ima kaki preorder bonus? Igrao sam TloU day one, shareali nas 5 na forumu, ovo će pričekati vjerojatno fizičku verziju kad malo padne cijena, ima se do tad posla.
boja1964 Teoretičari zavjera koji su tvrdili da igra neće izaći za PS4 na aparatima. Ode još jedna teorije zavjere u vjetar..
maverick chono7 a isto kao sto je mljeo za resi 3. sve sto ti on kaze biti ce, samo kontra. postao mi je smjernica u gamingu.
chono7 A pitanja su uvijek tu nakon neocekivanih situacija, sa strane promatraca i potencijalnog kupca naravno. Cinjenica? Ovo je current gen naslov.
TexasFlood 19marksman89 Nisam preorderao i općenito ne preorderam igre jer mi to nema smisla ali samo sam želio upozoriti ljude da je ovo što su napravili od naše omiljene igre teški krš i da je bolje da malo pričekaju sa kupnjom, a ne se zaletavati grlom u jagode samo zato što je to TLOU. Ako je netko pogledao leakove i svejedno želi kupiti onda ne znam što bih rekao, ta osoba ima problem. Ok, iskreno se nadam da je istina ovo što si rekao i da ćemo dobiti dobru igru.
prayer 19marksman89 ne znam ako si vidio leak ili ne, no to što je leak-ano je velik dio igre i ne vidim kako to može biti nešto drugo od onoga što je. Nisam hejter, igru ću svakako kupiti no ovo što su napravili je za povratiti sebi u ustima i to progutati. Svakako nemoj čitati komentare danas na traileru, no baci oko na broj dislajkova pa će ti to dati neku sliku koliko su zapravo zajebali stvar