ikral Nisam naletio niti na jedan spoiler osim onih od gospode koja su ovdje imala potrebu podijeliti svoje mentalne proljeve i naglasiti kako su "normalni" i kako igra forsira neku "bolesnu" agendu i valjda želi sve nas i našu djecu pretvoriti u židovske pedere lijeve orijentacije. Valjda ću se uspjeti sakriti od spoilera dok ne nabavim igru, kad već od budala ne mogu.
Heat Icek Pa jebeni Youtube nakon što pogledaš par videa o nekoj malo starijoj igri redovito izbaci ending spoiler u naslovu random videa. Mislim da mi se dogodilo u barem 5 igara u zadnjih par godina.
LordSec Popusia i ja spoiler na isti nacin.ljudi nemaju pametnjeg posla.al svejedno jedva cekam zaigrat ovu igru
prayer Zbog spojlera su mnogi ljudi otkazali svoje narudžbe a i isto tako vjerujem da će igra pokupiti dosta negativan user score. No gameplay mi se činio dosta dobar tako da će se sigurno igrati kad se malo spusti cijena.
Flipper Ja sam na Twitteru dobio hrpu notifikacija kad je ovaj Arne odgovorio i naravno da je bio jedan lik s imenom, slikom i još jednom slikom spojlera. Dok sam ja obrisao komentar, mnogi su vidjeli jbg. Stvarno kreteni.
Icek Heat Pa jebeni Youtube Srećom pa na YT ne gledam gotovo ništa vezano za gaming, osim Cities Skylines 😃