Nezz ja obožavam ovu igru.
135 sati; dosadio mi je malo polu Thorov armor, jer nisam još sakupio sve, pa sam stavio 5/5 Thegn'sov set.
Kacigu sam sakrio, jer mi malo ružno izgleda, no armor mi je lijep, nije lijepši od Thorovog, ali mi je isti dosadio, pa sam malo promjenio.
Dvije stvari mi užasno smetaju i svaki put doslovce popizdim na granici RAGE Quita.
Kada trebam uć u kuće, pa taman u onom otvoru kod ispod krova koji često uništavamo strijelama, e pa tu kada kontrole polude...
Ista stvar bude i nekad kada trebamo bočno skakat, pa što zbog kontrole krivo skočim, što zbog kamere koja isto nekad popzdi.
Druga stvar je tučnjava na šake. Pa čak je Odysseya imala kudikamo bolje fistanje i stvarno nezz zašto to nekad forsiraju.
Ako me procjena dobro služi, moglo bi ovo ić na 170-180 sati, kada pređem sve što hoću i kompletiram regije.
Likovi i priča mi rasturaju i fakat ima milijardu likova, no svaki je odrađen stvarno dobro, a voice overi su pogođeni po vizualnom karakteru...
Dobar posao Ubisofta.
Muški Eivor me svakih sljedećih sat vremena da sam jebeno odabrao spol pri kretanju s igrom, jer mi je definitivno najbolji lik u cijelom serijalu.
U recenziji ću ga detaljno secirat, no da je mogao biti više dark uz manje te simpatičnosti jest, no nekako sam ga i ovakvog jako zavolio.
Sve više i više im se divim po pitanju questova i kako su odrađeni.
Atmosfera često miriši na Witcher serijal i da su neke stvari odrađene u igri po mojem ukusu, mislim da bi te dvije igre i van okvira mog ukusa bile al pari. A poznavajući sebe, jednom kada prođem W3; siguran sam da će mi Valhalla biti bolja igra u globalu; naravno ostavljam prostora da budem u krivu.