zontra pa picke ispadaju oni koji kukaju sto ja kukam. Ne vidis li ti koliko je to apsurdno? To ti je isto koda ti kukas sto si kupio npr Auto za pun k love i tebi se vozi odvratno i popljujes ga, a ja se uhvatim biti uvrijedjen i onda ne kritiziram tvoju kritiku, vec tebe kao osobu. To rade ovdje mnogi.
Ja smatram da war shooteri tj fps-ovi generalno, nisu nikakvu inovaciju jos tamo od half-life 2 pa sada tek opet nekim cudom sa half-life alyx napravili. Evo ti koji se ne slazes sa mnom i ostatak ekipe ima pravo i na volju to demantirati svojim postovima, ali vam to ne ide od ruke vec godinama u moru tema, vec vam ide od ruke mene napasti jer vam idem na zivce, a ne znate ili niste sposobni objasniti zasto sam ja u krivu. Uvijek ista prica ja vama namecem misljenje! Kako pobogu? Imas li 3 godine? Pa cije misljenje bih trebao nametati, ako i radim to cak? Tvoje? Wekijevo? Kako da to ucinim molim te? Da citam misli i onda bi bilo tesko!
U nista boljoj situaciji nisu ni platformeri. Inovacije nigdje, cak bih rekao da i nazaduju jer nemaju ni priblizno dobar pacing i dizajn mapa kao oni iz NES/SNES/SEGA era...
Sto se mene tice i jedan i drugi zanr TREBAJU nestati sa mape dok se ne odluce konacno neke promjene na bolje uvesti! Mene se ionako nista ne pita i dobiti cete zato jos tonu jednih te istih CoD-ova i Battlefield-a tako da ne vidim sta vas toliko pali misljenje tipa cija su vam misljenja ionako toliko irelevantna, odbojna i odvratna, a oni koji se slazu sa njima, ako takvih uopce ima, vjerojatno nadju sebe u mojim postovima. To je to kolega. Probaj shvatiti.