Flipper foggy E jbg, kad igra traži ogroman grind, a već igram The Division 2. Ali da je MH odličan - stvarno je.
Tzereen doctorfreak Yes. Obje igre su unutra. Može se igrat solo, odnosno offline. Za ekipu treba PS+.
doctorfreak Tzereen Oprosti ali pravo pitanje bi bilo mogu li proci sve bez tih frendova? Iskreno mi se ne placa ps plus.
ikral Pokušavam kupiti Destiny 2 Forsaken Legendary Collection (i još neke stvari) i ne želi mi prihvatiti karticu kad ukucam popust. Bez popusta može, pita način plaćanja, broj rata, ali s popustom jok braco. Jel to imaju ograničenu količinu na popustu ili šta?
doctorfreak Miro Razmisljam cuvati zapakirano ili ne? Iskreno neznam koliko me zanima igra pored ovog novog a besplatnog modern warfarea? Možda isprobat zombie mode? Uostalome miro mogao bi poslikat malo to čudo..
doctorfreak prayer Auuuu dobro uživo izgleda...točno bi mogao još jedan uzet i čuvat jedno 20 godina, možda naraste vrijednost 😃
weky Ja baš volim CoD i uzeo sam Blops kad je izašao, ali svejedno nemam pojma koji će mi k ta ogromna kosturska škrinja.
Tuhy Mislim da je to u Zombie modu ko neka loot škrinja,, nisam ziher. I moj je doma, stvarno odlično za tu cifru... Ak skupljaš CE-ove i slično, must have je. Na Amazonu našo primjerak za 180 bucksa, jbte...