TexasFlood svidio mi se, pogotovo soundtrack, ali nakon par sati je to bilo to, sto sam od igre trazio to sam dobio i nisam htio igrati dalje preko one stvari. Odyssey sam se mucio preci i nije to dobar osjecaj. jednostavno nekada treba odustati od igre ako imas taj feel i to je to. nema tu filozofije... meni ce Shadow of the Colossus zauvijek biti jedna od najdrazih igara, ali evo odustao sam od rimejka. ono sto sam htio od te igre dobio sam jos davne 2005. i taj se osjecaj ne moze ponoviti vise i ne vidim razloga da tu igru vise ikada igram, osim ako si zelim pokvariti dojam o njoj sto niakako ne zelim. soundtrack slusam skoro na dnevnoj bazi, ali ostatak treba ostati u proslosti i sejcanju. ono sto hocu reci je da sto sam htio od platformera, dobio sam jos u nes eri i nista me kasnije nije oborilo sa nogu niti stiglo taj kvalitet. jedini u kojem sam uzivao nakon 2000. je i jedna od rijetkih igara koje sam presao 100%,a to je Klonoa 2, ali mislim da kada bih ju sada igrao da bi me uhvatio proljev i da bi mi se bez veze zgadila. ovako neka mi ostane u najljepsem sjecanju na neka dobra vremena.