doktor1 U nekim igrama će ti UI biti u 16:9, iako igra podržava 21:9 kao npr u novoj DOOM igri
UltraWide monitor, Da ili Ne?
imao acer predatora 34" nakon god dana ga zamjenio, dopizdio mi, za svaku igru neki fix moras trazit ak developeri nisu napravili jer su bili lijeni, pa onda sa tim fixom se zezas pa nesto radi, nesto ne itd...
stvar jer osobnog ukusa, nekome ce se svidjet nekome ne
Imam Hp eenvy 34 za posao je cudo , 3 stvari od jednom mozes radit
Ja imam onaj 29" LG i super je! Također - 3 tablice paralelno.
Ili Youtube prezentacija PS eventa, a discord sa strane.
Nema sanse da radim na jednom ekranu. Ne stane mi sve funkcionalno, chat kanali, mail, monitoring, interni alati... Jedino sto je bilo ok, je dijeljenje ultrawide curved LG monitora na dva nezavisna dijela svaki sa svojim izlazom
Za rad super, koristim 32" AOC 16:9 kao primarni i LG 29" ultrawide kao pomoćni, no za gaming mi ultrawide nono, pogotovo ako igras neke starije igre
lars82
Mogu ti rec da sam se navikla na 28" curved (nakon vraćanja 32" jer nisam mogla, nesto mi nije pasalo za oci i gotovo), bilo je jako cudno na pocetku, sve je bilo ogromno i trebalo je vremena da se prilagodim. Jedino sto mi je malo nezgodno, je mini joystick iza ekrana s kojim gasim ekran i podesavam postavke, nikad neznam koliko ga moram drzat da mi se otvori menu i sto tocno pritisnuti
2X LG 27GL850 i na konju si! Daleko najbolji monitor na tržištu
Deadwalker istina , al aj probaj igrat HOMM3 na tome D: , a i tak mi 29" ultrawide mi je premala vertikalna površina da budem iskren.
Da je imerzivno je, a buraz mi ima 3x27 monitore, doom na tome je jos imerzivniji
deathwish igram HD verziju, izgleda fantastično
- Uređivano
Deadwalker naravno svakom svoje
HD scalea na 21:9 čak?
deathwish
Yup, aspect ratio je savršen za bilo kakvu stratešku igru.