A za mene je tek kad izademo iz midgara krenula igra kad vidis taj svijet kako se otvori...uf
Da bar nisu demo izbacili
Recenzija | Final Fantasy VII Remake
- Uređivano
smatram da 50ak sati dobre zabave vrijedi tih 60-70€
Nevezano uz FF, ali zadnjih godinu-dvije sve više tako mislim. I dalje mi se čini da su cijene previsoke, ali ako se za tu cijenu dobije pedesetak sati kvalitetne zabave... Pa to je stvarno ok.
Tim više cijenim igre kao Witchera koji da 100h kvalitete ili cRPG-ove kao Pillars of Eternity i Pathfinder koji za duplo manju cijenu nude jednaku satnicu i jednaku zabavu.
Treba znati takvo što napraviti, dizajnirati, napraviti tu formulu da sve sjeda na svoje mjesto i drži nekome interes toliki broj sati u vrijeme kad je vremena za hobi sve češće teško naći. Očito je Square uspio u tome s ovim remakeom. Odlična recenzija @foggy.
A ono, inflacija, nekad smo kruh platili 5, sad ga platim 12kn. Tak su i igre malo skocile, ali ne znatno. Ja isto gledam da mi nije zao dat 500kn ako cu se zabavit.
Treba se jos zabavljat dok sve me ode u krasni k od ove predstojece recesije
Čini se ko ok igrica. Ne ide baš u prilog što je upravo izašla i poboljšana Persona 5 kao nešto najbolje ikad, al ajd, više izbora za igrače JRPG-a.: p
- Uređivano
Očito ću morat i ja odigrati FFVII u 35. godini života.
Flipper
Nikad nije kasno
- Uređivano
Foggy na našem Instagramu (u storiju) odgovara na sva pitanja: https://instagram.com/ffa.hr.gaming.portal/
Koliko to sve skupa traje i jel ima istraživanja?
Pozdrav drugari, nisam do sad igrao FF, mozda je sramota ali ne znam ni koliko delova ima. Da li nije greska ukoliko krenem od ovog dela?
foggy di u reci? Ivanja Reka?
wintersoldier samo udaraj, savršena start linija!
xenosphear Hvala na odg. Pozz
wintersoldier Imas Soldier u nadimku, to je vec pola pripreme za igru
foggy čovjeku na slici piše Metro, a ne Metrol, tak da sumnjam da trola.