JoelDrake Fali mi možda još mrvicu prostora u širinu. Možda još jedan 24 ili 27'' IPS na zglobu sa vremenom dodam. Hvala ti još jednom za savjete na fejsu. 42'' ćemo vidjeti cijenovno, jer će biti u njemu C1 paneli. Evo panele dobijaju modeli od 55'' na gore. Što i nije toliki bed. Da vam kažem iskreno kao PC ekran i kao televizor ima dovoljno jako osvijetljenje, tako da jedino možda bude nepravedno cjenovno rangiran, s obzirom da će ciljati na gamere

Kaiserus
    Note that the 42- and 48-inch C2 models are still OLED Evo but they will not necessarily hit as high brightness levels as the 55-inch C2 and up,

Btw spominje se 900 nitsa za C2 55" i iznad i 1000 nitsa za G2 modele!

JoelDrake Na to sam mislio. Iako mi se činilio da su rekli da neće imati EVO panele manji modeli. A 900+ nitsa za koristiti ga kao PC monitor je meni malo overkill

Fenix
        Bogami košta poštenu lovu, ali TV ove veličine i kvalitete panela je teško pronaći.

Nexus ne znam kakve si cifre ti pronašao, ali novi košta oko 2500. A ja prodao stari i nadoplatio još 300kn

To je sasvim okej lova, iako imam Philips 27" 4K, moram priznat da taj tvoj Samsung izgleda primamljivo

Fenix
            Hmm, ne mogu ga pronaći po takvoj cijeni, čak je i dostupnost dosta loša. Ne znam je li službeno discontinued pa izlazi novi model.

godina kasnije

Jel možete preporučiti neki jeftini 27" monitor koji bi spojio na PS5 u vrlo rijetkim slučajevima (nosio bih ga sa sobom kad odem npr. na more)?

Naišao sam na ovaj pa me zanima vaše misšljenje:

https://www.moduldevet.hr/27-/monitor-asus-va279hae?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

https://www.svijet-medija.hr/art/monitor-acer-ka270bmiix-umhx0ee026-27-va-fhd-1ms-vga-hdmi-freesync-75hz/113405

Napominjem da bih ga koristio godišnje za PS5 ukupno 2-3 tjedna, ajde mjesec dana pa mi ne treba ništa ekstra posebno.

Hvala!

Picek zadnjih 12-13 godina igram 99% vremena na monitorima, od shitnih do jako dobrih.

Ako je i samo na 2-3 tjedna, preporučio bih ti barem 1440p rezoluciju, posebno jer je PS5 podržava i igre izgledaju odlično na 2k panelima (ionako su na 4K velikom većinom igre upscaleane, a vrte se manjim rezama). Šteta je na samo 1080p, baš muljavo izgleda na toj dijagonali izbliza. I preporučio bih 3.5mm audio izlaz da možeš spojit zvučnike. A dalje ovisi o budžetu, ali za 250 eura se može dobiti dosta dobar 2k monitor.

Ali ako i želiš ostati na tom budžetu, ne možeš pogriješiti što god da uzmeš za 1080p, samo neka je VA panel. Ovaj mi izgleda najbolje do 140 eura, ima i 300 nitsa osvjetljenje što je ok za te novce

https://www.racunala.hr/monitor-asus-va279hae/212364/product/

EDIT: Evo, sad tek vidim da smo isti monitor našli. To ti je to, za te novce nema boljeg

Picek bas sam prijateljima danas preporucio KOORUI 27 Inch QHD Gaming Monitor 144 Hz, 1ms, DCI-P3 90% Colour Circumference, FreeSync Compatible (2560 x 1440, HDMI, DisplayPort) Black, nece da mi kopira amazon link, kosta 205 eura.